Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Ιούλιος-Αύγουστος 2009 - Τεύχος 354                              

Emirates Airlines
Νέοι προορισμοί στη Δυτική Ασία
Η Emirates αύξησε από τον Ιούλιο την παρουσία της στη Δυτική Ασία, προσθέτοντας τέσσερα επί πλέον δρομολόγια προς Κολόμπο και πέντε επί πλέον δρομολόγια προς Μάλε, μέσω Ντουμπάι. Πλέον, ο συνολικός αριθμός πτήσεων την εβδομάδα προς Σρι Λάνκα φτάνει τις δέκαοκτώ πτήσεις, ενώ προς τις Μαλδίβες τις δεκατέσσερις πτήσεις.
Η Emirates θα καθιερώσει ακόμα ένα απ’ ευθείας δρομολόγιο από Ντουμπάι για Κολόμπο, κάθε Παρασκευή με την πτήση ΕΚ650 και δύο ακόμα συνδέσεις μεταξύ Ντουμπάι και Μάλε κάθε Τετάρτη και Παρασκευή με την πτήση ΕΚ658. Τα δρομολόγια θα εξυπηρετούνται με το προηγμένης τεχνολογίας αεροσκάφος Boeing 777, το οποίο διαθέτει 12 καθίσματα Πρώτης Θέσης, 42 Επιχειρηματικής και 310 Οικονομικής Θέσης.


Interamerican - ΑΝΕΚ
Ομαδική ασφάλιση προσωπικού
Σε συνέχεια της συνεργασίας των ANEK Lines και Interamerican με το δωρεάν πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας σε όσους ταξιδεύουν με τα πλοία της γνωστής ακτοπλοϊκής εταιρείας, η ANEK προχώρησε στη σύναψη προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης για το ανθρώπινο δυναμικό της. Η Interamerican επελέγη από την ΑΝΕΚ για την ασφάλιση του προσωπικού της, λόγω της αξιοπιστίας, πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας της στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων. Το πρόγραμμα, που παρέχεται σε 222 εργαζόμενους της ναυτιλιακής εταιρείας, προβλέπει καλύψεις Ζωής, Ατυχημάτων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.


ICAP Group Employment Solutions
Περισσότερα από 1.000 άτομα outsourced
Η ICAP Employment Solutions ξεπέρασε τους 1.000 εργαζομένους που απασχολούνται σε εγκαταστάσεις επιχειρήσεων-πελατών. Οι θέσεις που έχουν πληρωθεί μέχρι σήμερα αφορούν σε τραπεζικούς και τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς, βιομηχανίες, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, τουριστικές επιχειρήσεις, υπηρεσιών υγείας, και εταιρείες του ευρύτερου δημόσιου τομέα. H ICAP Group εξαγόρασε το Νοέμβριο του 2007 την Action Plan, μία από τις πρώτες εταιρείες Προσωρινής Απασχόλησης με δραστηριότητα από το 1999 στον ελλαδικό χώρο. Η ICAP Employment Solutions πέτυχε έναν κύκλο εργασιών της τάξεως των 15,5 εκατ. ευρώ το 2008 και στοχεύει στην επίτευξη κύκλου εργασιών 20 εκατ. ευρώ το 2009, δηλαδή στο διπλασιασμό του κύκλου εργασιών μετά την εξαγορά, προσφέροντας Ολοκληρωμένες Λύσεις Διάθεσης Προσωπικού και Υπηρεσίες Business Process Outsourcing.
Ο κ. Θεόδωρος Τόλλης (φωτο), Director της ICAP Employment Solutions δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για το ορόσημο των 1.000 ατόμων, όχι μόνο γιατί είναι ένα νούμερο εντυπωσιακό για τα ελληνικά δεδομένα αλλά, κυρίως, γιατί οι πελάτες μας αντιλαμβάνονται την ποιότητα των υπηρεσιών μας».


SMA Solar Technology
Νέα γενιά ηλιακών μετατροπέων
Η νέα γενιά μετατροπέων SB 3000TL-20/ SB 4000TL/ SB 5000TL Sunny Boy της SMA Solar Technology AG, του μεγαλύτερου κατασκευαστή ηλιακών μετατροπέων παγκοσμίως, εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και ευέλικτο σχεδιασμό φωτοβολταϊκών συστημάτων εγκατεστημένων σε στέγες κατοικιών, εστιάζοντας σε τέσσερα βασικά σημεία:
Τεχνολογία αιχμής: Μέγιστος βαθμός απόδοσης 97% με μεγάλο εύρος τιμών τάσης εισόδου διασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος.
Επικοινωνία: Ασύρματη επικοινωνία μέσω Bluetooth, γραφική απεικόνιση, απεικόνιση των ημερήσιων τιμών ακόμα και μετά τη δύση του ήλιου.
Εύκολη εγκατάσταση: Πρωτοποριακές δυνατότητες στήριξης.
Παγκόσμιας εμβέλειας συσκευή: Εύκολη ρύθμιση στις προδιαγραφές κάθε χώρες.


Q card
7 χρόνια στην αγορά
Από τους πιο επιτυχημένους παίκτες της αγοράς, με περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές, η Q, συμπληρώνοντας 7 χρόνια, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού, ως η οικονομική καρτοκινητή με συνεχείς προσφορές που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές τηλεπικοινωνιακές ανάγκες. Πρώτη η Q πρόσφερε παροχές όπως: τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο, υπηρεσίες όπως Q Easy Recharge και Q helpline αλλά και προσφορές όπως 0,01€ το SMS, ωθώντας με αυτόν τον τρόπο τον ανταγωνισμό να την ακολουθήσει. H Q card μέσα στα 7 χρόνια επιτυχίας  έχει προσφέρει στους συνδρομητές της πάνω από 70 προσφορές σε ομιλία, SMS ή και τα δύο αλλά και δωρεάν MMS για να απολαμβάνουν πραγματικά οικονομική επικοινωνία. Κύρια συστατικά της επικοινωνιακής στρατηγικής, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δυναμικής της Q αποτελούν τα τα μονοσήμαντα και ξεκάθαρα μηνύματα, η έντονη και διακριτή ταυτότητα, το ύφος και η γλώσσα που χαρακτηρίζονται από χιούμορ και ευρηματικότητα.


Saab
Περιήλθε στην Koenigsegg Group
Στον σουηδικό όμιλο Koenigsegg περιέρχεται η Saab μετά τη σχετική συμφωνία μεταξύ του πρώτου και του ομίλου της GM. Σε πρώτη φάση υπήρξε υπογραφή μνημονίου μεταξύ της GM και της Koenigsegg για την αγορά της Saab Automobile AB, που διασφαλίζει το μέλλον της Saab.
H πώληση, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του γ’ τριμήνου του 2009, προϋποθέτει την (αναμενόμενη) χρηματοδότηση 600 εκατ. δολλαρίων από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με την εγγύηση της σουηδικής κυβέρνησης. Επί πλέον ενίσχυση θα παρέχουν η GM και η Koenigsegg Group AB για να χρηματοδοτηθούν οι λειτουργίες και το επενδυτικό προϊοντικό πρόγραμμα ανάπτυξης της Saab. Αυτό περιλαμβάνει και πλάνο λανσαρίσματος αρκετών νέων μοντέλων που βρίσκονται στα τελικά στάδια εξέλιξής τους. Η συγκεκριμένη  επένδυση θα επιτρέψει στη Saab Automobile να προχωρήσει μπροστά ως βιώσιμη και κερδοφόρος εταιρία και να υλοποιήσει τα μελλοντικά προϊοντικά της προγράμματα (4 νέα μοντέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2010).
H Koenigsegg Automotive AB κατασκευάζει αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο της CCX είναι το ταχύτερο μοντέλο στον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 και η έδρα της είναι στο Άνγκελχολμ της Σουηδίας.


ADV Prodigy
Έκθεση για τη «διπλή ανάπλαση»
Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων - Γκάζι πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης για το σχέδιο Διπλής Ανάπλασης των Αθηνών στον Ελαιώνα και τους Αμπελόκηπους υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η εταιρία παραγωγής ADV Prodigy ανέλαβε το σχεδιασμό,  την οργάνωση και την υλοποίηση των εγκαινίων της μόνιμης έκθεσης που λειτουργεί καθημερινά στο χώρο της Τεχνόπολις και είναι αφιερωμένη στην ιστορία του Ελαιώνα των Αθηνών και την προοπτική της Διπλής Ανάπλασης Βοτανικού και Αμπελοκήπων. Με το συγκεκριμένο έργο, η πυκνοκατοικημένη περιοχή των Αμπελοκήπων «ανασαίνει», όπως και ο παρηκμασμένος χώρο του Ελαιώνα. Συγκεκριμένα, 25 στρέμματα πρασίνου -στη θέση που βρίσκεται σήμερα το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας- θα γίνουν δημόσιο πάρκο, ενώ το δεύτερο μεγαλύτερο πάρκο της Αττικής μετά τον Εθνικό Κήπο (130 στρέμματα) θα διαμορφωθεί στην περιοχή του Ελαιώνα. Στον ίδιο χώρο θα δημιουργηθούν οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού.


Singular Logic
Τεχνολογία κατά πυρκαγιών
Το Πληροφοριακό Σύστημα Πυρανίχνευσης της SingularLogic, που αναπτύχθηκε και υλοποιήθηκε για τον  Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, λειτούργησε έγκαιρα και υποδειγματικά, αποτρέποντας την εξάπλωση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου 2009 σε δασική έκταση, στο τέρμα της Λεωφόρου Πάρνηθος, στις Αχαρνές. Το Πληροφοριακό σύστημα της SingularLogic, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες διαχειρίζεται χαρτογραφικά και γεωγραφικά δεδομένα, καθώς και εικόνες βίντεο που συνδυάζονται σε πραγματικό χρόνο με τις ακριβείς γεωγραφικές θέσεις πυροσβεστικών οχημάτων και ομάδων πυρόσβεσης. Το εν λόγω πληροφοριακό σύστημα που ανέπτυξε η SingularLogic, αποτελεί Δωρεά της Marfin Egnatia Bank προς τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας. 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ...ΥΦΕΣΗ: ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ... ΕΛΛΑΔΑ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 2009
ΑΡΘΡΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ... ΧΑΜΟΓΕΛΑ
BANKING MONEY CONFERENCE 2009
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΡΟΦΙΜΑ - ΠΟΤΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΓΟΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΕΡΕΥΝΑ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
EUROMONEY: ΡΩΣΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
ΕΡΕΥΝΑ: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site