Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Σεπτέμβριος 2009 - Τεύχος 355                              

ΚΑΕ - EXPRESS HOLIDAYS
TRAVEL THERAPY:
ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ... SHOPPING


Travel Therapy ονομάζεται η νέα υπηρεσία που προκύπτει από την συνεργασία των ΚΑΕ με την Express Holidays, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση των καταναλωτών από την 1η Οκτωβρίου.


 


από τον Γιώργο Καλούμενο


Οι ταξιδιώτες της Express Holidays με προορισμό το Κάιρο, την Τυνησία, το Ντουμπάι, την Κύπρο, την Κωνσταντινούπολη και την Πράγα θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αγορές από τα ΚΑΕ, αξίας ίσης με το κόστος του ταξιδιού τους. Οι επιβάτες θα λαμβάνουν δωροεπιταγή μέσω της οποίας θα μπορούν να ψωνίζουν στο Ελ. Βενιζέλος πριν την αναχώρηση τους για το ταξίδι. Τα συγκεκριμένα «πακέτα» θα κοστίζουν από 500-650 ευρώ οπότε σε αυτά τα επίπεδα θα κυμαίνονται, σε πρώτη φάση, και οι δωροεπιταγές. Σύμφωνα με τη διοίκηση των ΚΑΕ, minimum στόχος είναι στο επόμενο τρίμηνο να δοθούν 10.000 πακέτα και να επεκταθεί η προσφορά και σε άλλους προορισμούς αλλά και στα ταξίδια του εσωτερικού. Συγκεκριμένα στα σχέδια των δύο εταιρειών είναι να προσφέρουν αργότερα και ταξίδια VIP με αντίστοιχα αεροπορικά εισιτήρια, σε εξωτικούς προορισμούς με διαμονή σε πεντάστερα ξενοδοχεία. Όπως ανέφερε ο κ. Κουτσουλιούτσος, σήμερα μόλις το 25% των ταξιδιωτών πραγματοποιούν αγορές στο αεροδρόμιο και με τη πρωτοβουλία αυτή τα ΚΑΕ εξασφαλίζουν σίγουρες πωλήσεις και αύξηση του τζίρου τους. Με βάση τις εκτιμήσεις του ίδιου από την πρωτοβουλία αυτή οι πωλήσεις θα αυξηθούν 12 φορές από το μέσο όρο που έχουν σήμερα. Προς το παρόν η προσφορά αφορά όσους ταξιδεύουν από το Ελ.Βενιζέλος, αλλά  πρόθεση των δύο εταιρειών  είναι η  συμμετοχή και άλλων αεροδρομίων στο πακέτο της προσφοράς.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ EUROSTAR
Εξ άλλου ολοκληρώθηκε και τυπικά από την Express Holidays η εξαγορά, έναντι τιμήματος 5 εκατ. ευρώ, του 49% της Eurostar, της θυγατρικής εταιρείας του ομίλου ΔΟΛ που διαχειρίζεται τα τουριστικά πρακτορεία Travel Plan και Triaena Travel. Με την απόκτηση της συμμετοχής του 49%, η Express Holidays αναλαμβάνει και το management της αποκτηθείσας εταιρείας, με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της κ. Γιώργο Δασκαλάκη να ασκεί πλέον τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου στη Eurostar.
Στόχος πλέον των δύο εταιρειών, πέρα από την αναμενόμενη αύξηση των αντίστοιχων μεριδίων στην εγχώρια και διεθνή τουριστική βιομηχανία, είναι η έμφαση στον εισερχόμενο τουρισμό, ενέργεια η οποία θα υποστηριχθεί με την συμμετοχή του ομίλου στην Διεθνή Έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο.
Σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δασκαλάκης αναφέρει: «Νιώθω περήφανος που δύο περίπου χρόνια μετά την εξαγορά των ταξιδιωτικών γραφείων της Carrefour και τη δημιουργία του μεγαλύτερου και ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι εκμετάλλευση συνεργιών με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, όπως τα ΚΑΕ, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας καινοτόμα προϊόντα για την ελληνική και διεθνή αγορά. Έχοντας πάντα σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση και την προσφορά μοναδικών προνομίων στους πελάτες μας σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον συνεχίζουμε και  θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε έξυπνες, πρωτοπόρες και  συμφέρουσες λύσεις που θα προτρέπουν τον κόσμο να ταξιδέψει. Όλες αυτές οι στρατηγικές συμμαχίες δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν εάν δεν είχαμε την αμέριστη επιχειρηματική υποστήριξη του κυρίου Βίκτωρα Ρέστη, τον οποίο και ευχαριστώ προσωπικά».


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ...Ο «ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ» ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ... ΑΛΗΘΕΙΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ: ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΔΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: CORPORATE BANKING
ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΘΕΜΑ: ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ
EUROMONEY: ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
EUROMONEY: ΦΡΕΣΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
ΕΡΕΥΝΑ ΕΘΕ
ΕΡΕΥΝΑ SPRENGLER FOX HELLAS
ΑΝΑΛΥΣΗ JP MORGAN
ΦΑΚΕΛΟΙ: ΤΙΤΑΝ
ΦΑΚΕΛΟΙ: LAMDA DEVELOPMENT
ΦΑΚΕΛΟΙ: EUROBANK PROPERTIES
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΕ - EXPRESS HOLIDAYS
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΟΡΡΕΣ: ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: OLYMPIC AIR: ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: PORSCHE PANAMERA
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ: ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site