Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Οκτώβριος 2009 - τεύχος 356                              

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB BANKINGΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB BANKING
ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΓΚΙΣΕ
ΣΤΟ... ΣΑΛΟΝΙ ΣΑΣ


Οι πελάτες των τραπεζών μπορούν πλέον να πραγματοποιούν το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών τους από τον καναπέ του σπιτιού τους, αρκεί να διαθέτουν γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο.από τον Γιώργο Καλούμενο


Πριν από μερικά χρόνια όταν οι τράπεζες άρχισαν να τοποθετούν τα πρώτα ATM στα καταστήματα τους, όλοι πήραμε μία βαθιά ανάσα καθώς δεν χρειαζόταν πλέον να στεκόμαστε για ώρες στις ουρές των γκισέ για να κάνουμε τις καθημερινές συναλλαγές μας. Τότε δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι σχετικά σύντομα πολλές, αν όχι όλες, από τις συναλλαγές αυτές θα μπορούμε να τις πραγματοποιήσουμε από τον καναπέ ή το γραφείο του σπιτιού μας με μόνα εφόδια τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και μία σύνδεση γρήγορου ίντερνετ. Η ανάγκη για περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ο οποίος συρρικνώνεται διαρκώς, γίνεται όλο και πιο έντονη στη σύγχρονη καθημερινότητα. Τα αυξημένα ωράρια εργασίας το εντεινόμενο κυκλοφοριακό πρόβλημα, σε συνδυασμό με τις περισσότερες επιλογές στη διασκέδαση και ψυχαγωγία μετατρέπουν το e-banking από μία εναλλακτική επιλογή σε πραγματική ανάγκη.
Από την οθόνη του υπολογιστή μπορεί κανείς σήμερα να παρακολουθεί σε καθημερινή βάση τις κινήσεις του λογαριασμού του, να δει το υπόλοιπο της πιστωτικής του κάρτας, να μεταφέρει χρήματα από αυτήν στο λογαριασμό του, να πληρώσει την ΔΕΗ, το τηλέφωνο και το ίντερνετ, τη δόση του δανείου και το ενοίκιο, να στείλει έμβασμα, να μεταφέρει χρήματα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε κάποιον άλλο παραλήπτη και γενικά να κάνει ότι θα έκανε μπροστά στο γκισέ της τράπεζας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ E-BANKING
Όλα αυτά γίνονται μέσω των προγραμμάτων e-banking που υποστηρίζουν σήμερα όλες σχεδόν οι τράπεζες. Αυτό που συνήθως πρέπει να κάνει ο ενδιαφερόμενος είναι να περάσει από το υποκατάστημα της τράπεζας και να κάνει την σχετική αίτηση. Στη συνέχεια θα λάβει τους ανάλογους κωδικούς πρόσβασης με τους οποίους θα αποκτήσει το προσωπικό του γκισέ στην οθόνη του υπολογιστή. Το θέμα της ασφάλειας είναι φυσικά το πιο σημαντικό σε τέτοιου είδους ιντερνετικές συναλλαγές. Οι κωδικοί που προμηθεύουν οι τράπεζες στους χρήστες είναι ανάλογοι με αυτούς των ΑΤΜ. Πληκτρολογώντας τους μπορείτε  αυτόματα να μπείτε στο σύστημα της τράπεζας. Αν πληκτρολογήσετε τρεις φορές λάθος κωδικό τότε το σύστημα σας «πετάει» αυτόματα έξω και πρέπει να επικοινωνήσετε μετά με την τράπεζα τηλεφωνικά ή με κάποιον άλλο τρόπο για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε ξανά την υπηρεσία.
Επίσης, το σύστημα αποσυνδέεται μόνο του μετά από μερικά λεπτά αν δεν γίνει κάποια κίνηση από της πλευρά του χρήστη. Δηλαδή και στην περίπτωση που φύγετε από το σπίτι ξεχνώντας τον υπολογιστή ανοιχτό τότε η υπηρεσία «ακυρώνεται» από μόνη της. Συνήθως οι τράπεζες ζητούν ακόμα έναν κωδικό ασφαλείας όταν πρόκειται για εγχρήματες συναλλαγές. Οι κωδικοί «κλειδώνουν» στον συγκεκριμένο υπολογιστή από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας. Αν βρίσκεστε σε κάποιον άλλο υπολογιστή πολλές τράπεζες σας στέλνουν νέους πρόσθετους κωδικούς με sms εφ’ όσον το ζητήσετε. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης των κωδικών όταν υπάρξει κάποιος κίνδυνος όπως για παράδειγμα αν χαλάσει ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή ή υπάρξει κάποια αναβάθμιση του.
Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του e-banking είναι φυσικά η δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών σε 24ωρη βάση επτά μέρες την εβδομάδα. Βέβαια δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο κάποιες ώρες της ημέρας που το σύστημα είναι υπερφορτωμένο να μπλοκάρει και να μην μπορούν να γίνουν συναλλαγές. Όμως αυτό το ενδεχόμενο γίνεται όλο και πιο σπάνιο όσο αναβαθμίζονται τεχνολογικά οι συγκεκριμένες υπηρεσίες από τα τραπεζικά ιδρύματα.
Σε ό,τι αφορά τις διαδικτυακές σελίδες των τραπεζών που αφορούν στο e-banking είναι στην πλειονότητα τους εύχρηστες πλήρεις και λειτουργικές. Πολλές από αυτές διαθέτουν σειρά από ευρετήρια με λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες άλλων τραπεζών,  και μενού γρήγορης πρόσβασης με τις πιο συνηθισμένες επιλογές για να μην «χάνεστε» στα διάφορα μενού.


 


ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ DIRECT BANKING ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ
ΤΡΑΠΕΖΑΣ-ΠΕΛΑΤΗ

Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής (περιορισμένος διαθέσιμος χρόνος, εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες όπως το Internet) καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικότερη την εξ’ αποστάσεως επικοινωνία  του πελάτη με την τράπεζά του. Ανταποκρινόμενες σ’ αυτές τις αλλαγές, οι ελληνικές τράπεζες ανέπτυξαν υπηρεσίες Web Banking που χαρακτηρίζονται από την ευχρηστία, το εύρος της λειτουργικότητας και την ασφάλεια των συναλλαγών, με αποτέλεσμα το Web Banking να θεωρείται το ασφαλέστερο και βολικότερο μέσο εκτέλεσης τραπεζικών συναλλαγών. Οι πελάτες ανταποκρίνονται θετικά και πλέον οι χρήστες του Web Banking δεν περιορίζονται στους «λάτρεις» της τεχνολογίας, αλλά καλύπτουν όλο το φάσμα της τραπεζικής πελατείας.
Η ευρεία χρήση του Web Banking αλλάζει τη σχέση τράπεζας – πελάτη επιτυγχάνοντας:
* Αναβάθμιση της ποιότητας εξυπηρέτησης
* Άμεση και εύκολη πρόσβαση στην τράπεζα με συνέπεια την αυξημένη ευελιξία για τον πελάτη
* Σημαντική μείωση του κόστους συναλλαγών
* Αποσυμφόρηση του τραπεζικού καταστήματος το οποίο πλέον λειτουργεί περισσότερο συμβουλευτικά προς τις ξεχωριστές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη
Στο Web Banking όλα εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς. Έτσι πολύ σύντομα αναμένουμε :
* Επέκταση του Web Banking πέρα από την απλή διεκπεραίωση συναλλαγών στην πλήρη κάλυψη των οικονομικών αναγκών του πελάτη και μετατροπή του από κανάλι εξυπηρέτησης σε κανάλι πωλήσεων
* Παροχή προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για το Web Banking
* Ανάπτυξη της δυνατότητας πρόσβασης στην Τράπεζα ακόμα και όταν ο πελάτης βρίσκεται εν κινήσει (π.χ. Mobile Banking)
Αναγνωρίζοντας τη σημασία όλων αυτών των εξελίξεων, στην Τράπεζα Κύπρου έχουμε αναπτύξει την υπηρεσία Internet Banking που έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά :
* Έμφαση στην ασφάλεια των συναλλαγών, κυρίως με τη χρήση One-Time-Passwords (μέσω των συσκευών STICK) για τη διαβίβαση χρηματικών συναλλαγών
* Παροχή λειτουργικότητας που καλύπτει τις ανάγκες των πελατών
* Ευκολία χρήσης και απλές διαδικασίες. Για παράδειγμα, η απόκτηση πρόσβασης μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας και ολοκληρώνεται στον ελάχιστο χρόνο των 5’-10’
* Πρόσβαση με τους ίδιους κωδικούς και στην υπηρεσία Phone Banking, ώστε ο πελάτης να μπορεί να εξυπηρετηθεί ακόμα και όταν δεν έχει πρόσβαση στο Internet
Τέλος, στην Τράπεζα Κύπρου εξετάζουμε τις νέες δυνατότητες και ήδη προχωρούμε στην αναβάθμιση της υπηρεσίας Internet Banking.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


ALPHA BANK
Μέσω του Alpha Web Banking μπορείτε να :
Α) Μεταφέρετε χρήματα σε λογαριασμούς Alpha Bank και σε λογαριασμούς άλλων τραπεζών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Β) Πληρώνετε τις οφειλές σας:
στην Alpha Bank ή σε εταιρίες του Ομίλου (π.χ. Κάρτες – Alpha Επιλογή / Α700, Κάρτες τρίτων, Προσωπικά – Καταναλωτικά δάνεια)
και σε τρίτους όπως:
 -  Κάρτες άλλων τραπεζών,
 -  Oφειλές Δημοσίου και Ταμείων
- Ασφαλιστικές Εταιρίες
-  Λοιπές Εταιρίες
Γ) Κάνετε ερωτήσεις για την κατάσταση των συναλλαγών σας (μεταφορών ή πληρωμών), που έχετε καταχωρήσει μέσω των εναλλακτικών δικτύων Alpha Web Banking, Alphaphone Banking και Alpha Mobile Banking,  και να ακυρώνετε κάποιες από αυτές. Δίνεται δυνατότητα εξαγωγής των στοιχείων των συναλλαγών/πληρωμών σε αρχείο τύπου Excel.
Δ) Ενημερώνεστε, είτε μέσω e-mail είτε μέσω SMS μηνυμάτων στο κινητό σας τηλέφωνο, για τις εντολές μεταφοράς ή πληρωμής που έχετε καταχωρήσει μέσω των εναλλακτικών δικτύων (Alpha Web Banking, Alphaphone Banking και Alpha Mobile Banking) και δεν εκτελέστηκαν.


Ε) Ενημερώνεστε για τις κινήσεις και τα υπόλοιπα των λογαριασμών καταθέσεων, των καρτών και των δανείων σας που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας (έχετε επίσης τη δυνατότητα εξαγωγής των κινήσεων καταθέσεων και δανείων σε αρχείο τύπου Excel).
Ζ) Ενημερώνεστε για την κατάσταση των επιταγών των βιβλιαρίων σας και να υποβάλλετε αίτηση για έκδοση νέων βιβλιαρίων.
Ενημερώνεστε για τα υπόλοιπα και τα μερίδια των επενδυτικών σας λογαριασμών Αμοιβαίων Κεφαλαίων.
Η) Ενημερώνεστε για τη χρηματιστηριακή σας θέση στην Alpha Finance.
Θ) Να διαχειρίζεστε το προφίλ σας, δηλαδή να:
- Προσθέτετε ή να διαγράφετε καταθετικούς λογαριασμούς Alpha Bank και να μεταβάλλετε τα δικαιώματα χρήσεως των ήδη δηλωμένων.
- Προσθέτετε ή να διαγράφετε λογαριασμούς στεγαστικών ή χορηγητικών σας δανείων (με δικαίωμα χρήσεως μόνο «Ενημέρωση») και δανείων Alpha Επιλογή και Alpha 700
- Προσθέτετε ή να διαγράφετε κάρτες εκδόσεως Alpha Bank.
- Προσθέτετε ή να διαγράφετε λογαριασμούς Ε.Υ.Δ.Α.Π.
- Προσθέτετε ή να διαγράφετε επενδυτικούς σας λογαριασμούς Αμοιβαίων Κεφαλαίων και να προσθέσετε το χαρτοφυλάκιο μετοχών σας στην Alpha Finance.
- Δίνετε ονόματα (ταυτότητες) στους λογαριασμούς (π.χ. Λογαριασμός μισθοδοσίας κ.λπ.), στις κάρτες (π.χ. κάρτα με άθλα), στους λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ (π.χ. ΕΥΔΑΠ σπιτιού) και στους επενδυτικούς λογαριασμούς αμοιβαίων κεφαλαίων που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας.
- Μεταβάλλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (αριθμούς τηλεφώνων και e-mail διεύθυνση).
Ι) να διαχειρίζεστε τους κωδικούς σας στο Alpha Web Banking (δηλ. τον Κωδικό Συνδρoμητή και τον Μυστικό Κωδικό)
Κ) να διαχειρίζεστε τη χρήση των υπηρεσιών με Πρόσθετο Κωδικό Ασφαλείας (αίτηση, ενεργοποίηση υπηρεσιών, απενεργοποίηση υπηρεσιών, προσωρινή απενεργοποίηση Συσκευής Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας, Συγχρονισμός Συσκευής).
Λ) Να μεταβάλλετε το ανώτατο όριο μεταφοράς σε μη προδηλωμένους λογαριασμούς.


EUROBANK EFG
Μέσω της υπηρεσίας e-Banking σας δίνεται η δυνατότητα να διεκπεραιώνετε μεγάλο μέρος των τραπεζικών και χρηματιστηριακών σας συναλλαγών εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Πιο συγκεκριμένα:


ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
* Συνολική Εικόνα Πελάτη (λογαριασμοί, κάρτες, δάνεια, μετοχές, Α/Κ)
* Πληροφορίες Λογαριασμών (δικαιούχοι, δεσμευμένο/λογιστικό υπόλοιπο, πιστωτικοί/χρεωστικοί τόκοι, κατάστημα διαχείρισης, κλπ.)
* Υπόλοιπα Λογαριασμών
* Κινήσεις Λογαριασμών (ιστορικότητα έως 3 μήνες)
* Υπόλοιπα Πιστωτικών Καρτών
* Κινήσεις Πιστωτικών Καρτών (5 τελευταίοι λογαριασμοί  και ο τρέχον)
* Πληροφορίες Δανείων (συνδεδεμένοι λογ/σμοί, όρια, δεσμεύσεις, κτλ.)
* Υπόλοιπα Δανείων
* Κινήσεις Δανείων (ιστορικότητα έως 3 μήνες)
* Τηλεειδοποιήσεις μέσω sms & e-mail για ημερήσιες κινήσεις λογ/σμων και πιστωτικών καρτών  
* Πληροφορίες κατάθεσης πολλαπλών επιταγών Eurobank & άλλων τραπεζών
* Πληροφορίες/Κατάσταση μεμονωμένων επιταγών (και σε ενέχυρο)
* Ενημέρωση για εγγυητικές επιστολές
* Κινήσεις τερματικών POS εμπόρων που συνεργάζονται με τη Eurobank
* Ιστορικότητα Συναλλαγών (μεταφορών, πληρωμών, εμβασμάτων)
* Πληροφορίες Συναλλαγής (ημ/νία, λογ. χρέωσης/πίστωσης, αιτιολογία, κτλ)
* Προθεσμιακές Καταθέσεις


ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
* Θέση/Αποτίμηση Προσωπικού Χαρτοφυλακίου Μετοχών και Eurobank A/K
* Παρακολούθηση της συνεδρίασης του ΧΑΑ
* Οικονομικές Αναλύσεις, Online νέα της αγοράς, ημερήσιο σχόλιο 
* Παρουσίαση Online ενδοσυνεδριακών δεδομένων & Ticker XAA
* Κινήσεις Παραγώγων
* Εταιρικά Νέα & Εταιρικές Πράξεις
* Συγκριτικά διαγράμματα επενδυτικών προϊόντων
* Ισολογισμοί & Αριθμοδείκτες Εισηγμένων Εταιριών
* Δημόσιες Εγγραφές
* Ημερήσιο Κλείσιμο Μετοχών, Παραγώγων, Αμοιβαίων Κεφαλαίων
* Ημερήσιο Δελτίο Τιμών Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου
* Δελτίο Τιμών Εμπορευμάτων
* Διεθνείς Δείκτες
* Κατάσταση Ημερήσιων Εντολών Μετοχών και Α/Κ


ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Μεταφορές (online, προγραμματισμένες & περιοδικές)
* Μεταφορά Χρημάτων μεταξύ Προσωπικών Λογαριασμών Eurobank
* Μεταφορά Χρημάτων σε Λογαριασμούς Τρίτων Eurobank
* Μεταφορά Χρημάτων σε Λογαριασμούς Εσωτερικού εκτός Eurobank
* Μεταφορά Χρημάτων σε Λογαριασμούς Εξωτερικού (λογαριασμούς του ιδίου, φοιτητικό έμβασμα, συνδρομή εφημερίδων και περιοδικών)
* Ομαδική Μεταφορά
* Διαχείριση εντολής προγραμματισμένης-περιοδικής μεταφοράς


ΠΛΗΡΩΜΕΣ (online & προγραμματισμένες)
* Πληρωμή Δόσης Δανείου
* Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας Eurobank (προσωπική και τρίτου προσώπου)
* Χρέωση Πιστωτικού Ορίου
* Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας άλλης Τράπεζας
* Φόρτιση/Επαναφόρτιση Προπληρωμένης Κάρτας
* Πληρωμές Δημοσίου (ΦΠΑ, ΙΚΑ, OAEE, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Φόρου Εισοδήματος, Εθνικό Κτηματολόγιο 401, Εθνικό Κτηματολόγιο 402, ΔΕΥΑ Ρόδου, ΔΕΥΑ Αφάντου, ΔΕΥΑ Καλύμνου, ΔΕΥΑ Κοζάνης, Ενιαίου Φόρου Ακινήτων Φυσικών Προσώπων, ΤΣΑΥ (Ταμείο Σύνταξης & Ασφάλισης Υγειονομικών), Είσπραξη Έκτακτης Οικονομικής Εισφοράς Φυσικών Προσώπων)
* Πληρωμές Τηλεφωνίας (Vodafone, WIND, Tellas, Columbia Telecom, Lannet, Forthnet, Vivodi, CYTA Hellas, ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ)
* Πληρωμές Ασφαλειών (Allianz ΑΕΑΖ, Allianz AEΓΑ, Interamerican Ζωής, Interamerican Οδική Βοήθεια, ΙΝG Γενικών Ασφαλειών, ING Ζωής, ING Μεσιτική, Interasco, Alico, Generali Hellas, Generali Life, Μutual Μεσίτες Ασφαλίσεων, Eurolife ΑΕΓΑ, Eurolife AEAZ, MINETTA)
* Πληρωμές άλλων λογαριασμών (EFG Leasing, Filmnet/Nova, GMAC, Ford Credit, Serfin, Firen, BMW Austria Bank GMBH, Otenet, ΕΠΑ Φυσικό Αέριο, ΕΠΑ Μελέτες, ΕΠΑ Κατασκευές, ΕΠΑ Τροποποιήσεις, Volkswagen Bank, Ελληνογερμανική Αγωγή, Επαγγελματικό Ταμείο Ασφάλισης Οικονομολόγων, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ Α.Β.Ε.Ε., SFS HELLAS FINANCE CONSUMER A.E., ΙΑΤΑ BSP, IATA CASS, NET ONE A.E., Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Γεωτεχνικών Ελλάδος, B FS, Fin & Rent, ACS Courier AEE, Goodyear Ελλάς, Action Aid, Συνδρομή μελών/φίλων ΠΑΣΟΚ, Zeus Recovery Fund S.A., Εταιρία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Θεσσαλονίκης, Εταιρία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Θεσσαλίας, Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας)
* Διαχείριση εντολής προγραμματισμένης πληρωμής
* Ομαδικές Πληρωμές (ΦΠΑ, ΙΚΑ, OAEE)


ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΑΓΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ
· Λογαριασμών Δημοσίου (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, OAEE)
· Λογαριασμών Τηλεφωνίας
· Λογαριασμών Ασφάλειας
·  Αλλων Λογαρισμών (Filmnet/Nova, ΔΕΥΑ Σερρών, ΔΕΥΑ Καστοριάς, ΔΕΥΑ Ξάνθης, ΔΕΥΑ Ρόδου, ΔΕΥΑ Αφάντου, ΔΕΥΑ Καλύμνου, ΔΕΥΑ Κοζάνης, ΕΠΑ Φ. Αέριο, Serfin, Firen, BMW Austria Bank GMBH, Volkswagen Bank, Hellas On Line, Eurolease, WWF ΕΛΛΑΣ, ΕΤΑΟ, ΟΠΑΠ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ Α.Β.Ε.Ε., LeasePlan, ΙΑΤΑ BSP, IATA CASS, SFS HELLAS FINANCE CONSUMER A.E., Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Γεωτεχνικών Ελλάδος, Ταμείο Αλληλοβοηθείας Εργαζομένων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, B FS, ACS Courier AEE, Goodyear Ελλάς, Αction Aid, Γιατροί Χωρίς Σύνορα)
· Απενεργοποίηση Πάγιων Εντολών


ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
* Αγορά και Πώληση Μετοχών
* Ακύρωση εντολής Αγοράς, Πώλησης Μετοχών
* Intraday Εντολές Μετοχών
* Συμμετοχή σε Eurobank A/K με δυνατότητα Εξαγοράς, Μεταφοράς
* Ακύρωση Εντολών Eurobank Α/Κ
* Συμμετοχή σε Δημόσιες Εγγραφές
* Ακύρωση Αίτησης Συμμετοχής σε Δημόσιες Εγγραφές
* Δημιουργία, Διαχείριση & Αποτίμηση Εικ. Χαρτοφυλακίων Μετοχών & Α/Κ


MARFIN EGNATIA BANK
To e-banking της Marfin παρέχει πλήθος υπηρεσιών
Πιο ειδικά κάποιες από αυτές, που αφορούν σε καταθετικούς λογαριασμούς, κάρτες και δάνεια, είναι:
· Υπόλοιπα - Κινήσεις Λογαριασμών - Ιστορικότητα Υπολοίπου Λογαριασμού -Πληροφόρηση Δανείων και Προθεσμιακών Καταθέσεων  
· Statement Κάρτας - Κινήσεις Καρτών  
· Μεταφορές Κεφαλαίων     
· Μεταφορές σε λογαριασμό ιδίου ή τρίτου εντός MARFIN EGNATIA BANK
· Μεταφορές σε άλλες Τράπεζες εσωτερικού η εξωτερικού  
· Πληρωμές Δημοσίου     
· Εντολή Πληρωμής ΦΠΑ, ΙΚΑ  
· Εντολή Πληρωμής ή Πάγια Εντολή Ο.Α.Ε.Ε. (Τ.Ε.Β.Ε., ΤΑ.Ε., Τ.Σ.Α.)  
· Εντολή Πληρωμής Φόρου Εισοδήματος  
· Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας  
· Πληρωμή Τελών Κτηματολογίου Α.Ε.  
· Ενιαίο Τέλος Ακινήτων Φυσικών Προσώπων   
· Εντολή Πληρωμής Ταμείου Σύνταξης & Ασφάλισης Υγειονομικών - Τ.Σ.Α.Υ.   
· Εντολή Πληρωμής Έκτακτης Οικονομικής Εισφοράς Φ.Π   
· Εντολές Πληρωμής ΔΕΚΟ – Τρίτων     


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Με το Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας 24 ώρες το 24ωρο, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από οποιοδήποτε σημείο υπάρχει σύνδεση στο Internet: PC, laptop ή ακόμα και κινητό τηλέφωνο τεχνολογίας  i-mode  (για συνδρομητές Cosmote).
Επί πλέον, με την εγγραφή στο Internet Banking αποκτάτε αμέσως πρόσβαση και στην υπηρεσία του Phone Banking, για διενέργεια συναλλαγών μέσω τηλεφώνου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με το Phone Banking εξυπηρετείστε από οποιοδήποτε τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό), με απλές φωνητικές εντολές ή με τη βοήθεια εκπροσώπου μας. Το Internet Banking παρέχει μεγάλο εύρος συναλλαγών που εξασφαλίζουν την παρακολούθηση και διαχείριση των καταθετικών, δανειακών και επενδυτικών λογαριασμών σας  σε πραγματικό χρόνο, όπως:
- Πληροφόρηση λογαριασμών (υπόλοιπα & κινήσεις)
- Πληροφόρηση και πληρωμή πιστωτικών καρτών
- Μεταφορά ποσών σε λογαριασμούς ιδίου ή τρίτων στην Εθνική και σε άλλες τράπεζες, στην Ελλάδα και στην Ε.Ε.
- Πληρωμή λογαριασμών: ΔΕΗ, ΟΤΕ, κινητή /σταθερή τηλεφωνία, ασφαλιστήρια συμβόλαια κ.ά.
- Χρηματιστηριακές συναλλαγές και ενημέρωση συναλλαγών Χ.Α.Α. (10λεπτη καθυστέρηση)
 - Πάγιες εντολές
Επί πλέον το Internet Banking παρέχει λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για επιχειρήσεις.
Οι συναλλαγές που παρέχονται μέσω του Internet Banking συνεχώς εμπλουτίζονται. Στην Εθνική Τράπεζα φροντίζουμε κάθε συναλλαγή που προστίθεται στο Internet Banking να διατίθεται παράλληλα από όλα τα Εναλλακτικά Δίκτυα. Έτσι, είναι στη δική σας ευχέρεια να επιλέξετε το μέσον που σας εξυπηρετεί κάθε φορά: Τα ATMs, το Internet, το κινητό ή σταθερό σας τηλέφωνο, απολαμβάνοντας 24ωρη εξυπηρέτηση.
    .
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (WINBANK)
Η υπηρεσία winbank internet παρέχεται on-line, real-time, 24 ώρες επτά μέρες την εβδομάδα, από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου άμεσα και με πλήρη ασφάλεια.
Σύμφωνα με τις ανάγκες σας εμπλουτίζονται οι υπηρεσίες ώστε να κάνουν την δική σας επαφή με την Τράπεζα όπως ακριβώς την θέλετε. Για όλες τις υπηρεσίες είναι δυνατή η επιλογή γλώσσας: ελληνικά και αγγλικά.
Μέσω της Winbank, ,μπορείτε να κάνετε συναλλαγές όπως:
* Διαχείριση Λογαριασμών
* Διαχείριση Επιταγών
* Διαχείριση Πιστωτικών Καρτών
* Προπληρωμένη Κάρτα - WEBUY
* Διαχείριση Δανείων
* Πληρωμές - Μεταφορές
* Τηλε-ειδοποιήσεις / alert
* Χρηματιστήριο
* Winbank for cards
* Ασφάλεια

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ...
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: JOHN WILCOX
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΥΝΟΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΕΝΔΟΓΕΝΗΣ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ
ΦΑΚΕΛΟΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ: JUMBO, MOTOR OIL, ΕΛΙΝΟΙΛ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: Η FED ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ, ΑΛΛΑ...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY: ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΡΙΣΚΟ ΑΝΑ ΧΩΡΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΣΠΑ: ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - INTERNET: ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ «ΠΑΙΚΤΕΣ»...
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: FACTORING-FORFAITING
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB BANKING
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: SAXO BANK
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: XNET
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ CREDIT RISK MANAGEMENT
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΟΦΟΜ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΗΜΕΡΙΔΑ MANAGEMENT KPMG
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site