Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Οκτώβριος 2009 - τεύχος 356                              

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: SAXO BANKΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Η SAXO BANK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ο ειδικός σε συναλλαγές και επενδύσεις online οργανισμός εγκαινίασε νέο γραφείο στην Αθήνα και ανακοίνωσε φιλόδοξους στόχους για την ανάπτυξή του στην ελληνική αγορά.από την Γαλάτεια Μπασέα


Μία από τις κορυφαίες διεθνείς επενδυτικές τράπεζες, η Saxo Bank, με έδρα στη Δανία, η οποία διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία και εξειδίκευση στις online συναλλαγές, εγκαινίασε την παρουσία της στην Αθήνα. Η άφιξη της Saxo Bank στην Ελλάδα αποτελεί στρατηγική κίνηση, που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και περαιτέρω ανάπτυξη της ηγετικής της θέσης στην παροχή online επενδυτικών λύσεων σε μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές στην Ευρώπη. Η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει τόσο την αύξηση του αριθμού των Ελλήνων πελατών της, όσο και την ανάπτυξη της παροχής internet και των διαδικτυακών χρηματιστηριακών υπηρεσιών στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης.
Διευθυντής του Γραφείου στην Αθήνα αναλαμβάνει ο κ. Εμμανουήλ Λεμονάκης, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Saxo Bank το 2006 και κατέχει σημαντική εμπειρία με εξειδίκευση στην αγορά της Ελλάδας και της Νότιας Ευρώπης. Ο κ. Λεμονάκης, σχολιάζοντας την έναρξη λειτουργίας του γραφείου της Αθήνας, ανέφερε τα εξής: «Η σχέση της Saxo Bank με την Ελληνική επενδυτική κοινότητα ξεκίνησε το 2000. Ωστόσο, η ραγδαία ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς τα τελευταία τέσσερα χρόνια μας οδήγησε στη διάθεση περισσότερων πόρων για την εξυπηρέτηση των πελατών μας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο, τους οποίους θα εξυπηρετεί το γραφείο μας στην Αθήνα. Η παρουσία μας στην Ελλάδα θα μας παρέχει τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε πιο στενά με τους πελάτες μας στην περιοχή και να τους προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση».
Ο κ. Λεμονάκης πρόσθεσε τα εξής: «Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις δέκα πιο σημαντικές χώρες για τη Saxo Bank σε επίπεδο εσόδων, ενώ οι Έλληνες επενδυτές επιδεικνύουν έντονη και υψηλού επιπέδου επενδυτική δραστηριότητα, αναζητώντας διαρκώς νέες ευκαιρίες. Με γνώμονα τη συνεχή προσφορά υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης και προϊόντων, δημιουργήσαμε ειδικά προϊόντα – το SaxoMobileTrader και το SaxoMobileTrader για iPhone και BlackBerry – με τα οποία μπορούμε να ανταποκριθούμε στο νέο τρόπο ζωής των Ελλήνων πελατών μας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις αγορές και να πραγματοποιούν συναλλαγές οποτεδήποτε και οπουδήποτε».


ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Η Saxo Bank AS Ελλάς θα προσφέρει στους Έλληνες επενδυτές ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων, το οποίο περιλαμβάνει εργαλεία για πραγματοποίηση online χρηματιστηριακών συναλλαγών, διαχείριση κεφαλαίων και χαρτοφυλακίου, με πρόσβαση σε διεθνείς αγορές και με την υποστήριξη έμπειρης ομάδας Ελλήνων στελεχών. Μέσω της βραβευμένης και διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας της Saxo Bank, ‘SaxoTrader’, η οποία προσφέρεται στα Ελληνικά, επενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους από 155 συνδυασμούς Συναλλάγματος (συμπεριλαμβανομένων Χρυσού και Αργύρου), σε περισσότερα από 6.000 Συμβόλαια επί της Διαφοράς (CFDs), 16 Index-tracking CFDs, σε Mετοχές από 22 διεθνή χρηματιστήρια, καθώς και σε Δικαιώματα Προαίρεσης Νομισμάτων (FX options), Συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης (Futures) και σε άλλα παράγωγα επενδυτικά προϊόντα. Επιπλέον, η Saxo Bank, ως αναπόσπαστο τμήμα της στρατηγικής της, θα διοργανώνει στην Αθήνα εκπαιδευτικά σεμινάρια, με στόχο την προσφορά επαγγελματικής εκπαίδευσης και την καθοδήγηση των πελατών της για να επιτύχουν καλύτερες αποδόσεις στις προσωπικές τους επενδυτικές στρατηγικές.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Οι Ιδρυτές και Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Saxo Bank, Kim Fournais και Lars Seier Christensen, σχολίασαν από κοινού τα εξής: «Ο συνδυασμός της προηγμένης τεχνολογίας με την ανθρώπινη επαφή είναι το πραγματικό μας πλεονέκτημα, το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της φυσικής μας παρουσίας διεθνώς. Το νέο μας γραφείο στην Ελλάδα διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστατικά που εφαρμόζουμε σε όλες τις χώρες στις οποίες διαθέτουμε παρουσία: κατάλληλη ομάδα, σημαντικό ρόλο της χώρας στην επενδυτική κοινότητα καθώς και αυξημένο αριθμό πελατών στην εν λόγω περιοχή. Το γραφείο μας στην Αθήνα, το οποίο σχεδιάστηκε και λειτουργεί με βάση το μοντέλο που εφαρμόζουμε σε όλα μας τα νέα γραφεία, είναι σχετικά μικρό, επιτρέποντάς μας να έχουμε μεγαλύτερη ευελιξία και στενότερες προσωπικές σχέσεις».
Από τις αρχές του 2009, η Saxo Bank έχει ανοίξει γραφεία στο Μιλάνο, στην Πράγα και στο Ντουμπάι, ενώ στα μέσα του Σεπτεμβρίου λειτούργησε νέο γραφείο στο Άμστερνταμ και στα τέλη του μήνα στην Αθήνα.


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ...
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: JOHN WILCOX
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΥΝΟΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΕΝΔΟΓΕΝΗΣ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ
ΦΑΚΕΛΟΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ: JUMBO, MOTOR OIL, ΕΛΙΝΟΙΛ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: Η FED ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ, ΑΛΛΑ...
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY: ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΡΙΣΚΟ ΑΝΑ ΧΩΡΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΣΠΑ: ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ - INTERNET: ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ «ΠΑΙΚΤΕΣ»...
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: FACTORING-FORFAITING
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB BANKING
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: SAXO BANK
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: XNET
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ CREDIT RISK MANAGEMENT
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΟΦΟΜ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΗΜΕΡΙΔΑ MANAGEMENT KPMG
ΣΤΑ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site