Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2009-Τεύχος 358                              

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ:
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ
FUTURE STORE


Το πρώτο “Future Store” της Ηλεκτρονικής άνοιξε επί της Κηφισίας στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου και σηματοδοτεί την αλλαγή φιλοσοφίας της εταιρείας για τη δημιουργία πιο μοντέρνων “concept” καταστημάτων.


από τον Γιώργο Καλούμενο


Το πρώτο “Future Store” της Ηλεκτρονικής ουσιαστικά συνιστά ριζική ανακαίνιση υφιστάμενου καταστήματος της εταιρείας, το οποίο μάλιστα ήταν  και το πρώτο της αλυσίδας όταν είχε ξεκινήσει τη δραστηριότητά της πριν από περίπου 20 χρόνια. Το νέο κατάστημα της οδού Κηφισίας θα λειτουργεί πλέον σε τριπλάσιο εμβαδόν 1.300 τετραγωνικών μέτρων, θα εκτείνεται σε τρία επίπεδα και -μέσα από μία σειρά καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών- θα προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση αγοράς για το καταναλωτικό κοινό, σε ό,τι αφορά στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη. Αυτό που χαρακτηρίζει to “Future Store” είναι η αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής του και ότι πλέον κάθε μάρκα έχει το δικό της χώρο μέσα στο κατάστημα. Κάτι που διευκολύνει τους καταναλωτές να επιλέξουν το προϊόν της αρεσκείας τους.
Η διαμόρφωση του καταστήματος βασίστηκε στη χρήση μοντέρνων, οικολογικών και τεχνολογικά αναβαθμισμένων στοιχείων, τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό του. Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στο νέο κατάστημα αναβαθμίζονται, με την υπηρεσία VIP Service να καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών, δίνοντας τη δυνατότητα αγορών σε οποιαδήποτε ώρα και ημέρα αλλά και τη δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης.
Επίσης σε κάθε “Future Store” θα λειτουργεί στο εξής ένα καινοτόμο «eco point» το οποίο, σε συνεργασία με το WWF, θα υποδεικνύει στο καταναλωτικό κοινό τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, το «eco point» θα προωθεί το έργο του WWF μέσα από την πώληση προϊόντων του οργανισμού. Επίσης, για την διευκόλυνση των επισκεπτών και την αναβαθμισμένη παρουσία των προϊόντων τους, οι βασικοί αντιπρόσωποι λευκών και μαύρων συσκευών θα έχουν παρουσία μέσα από δικά τους ειδικά περίπτερα.


ΣΥΝΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ
FUTURE STORE ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Μέσα στο κατάστημα της Ηλεκτρονικής θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν σύνδεσης στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν έναν καφέ από τη Νespresso ή ακόμα και να αθληθούν σε έναν από τους διαδρόμους γυμναστικής στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του δευτέρου ορόφου.
Μία ακόμα σημαντική καινοτομία του καταστήματος είναι ο υπόγειος χώρος του, που θα λειτουργήσει ως Gallery, φιλοξενώντας τακτικά διαφορετικές θεματικές εκθέσεις. Η Gallery θα είναι ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος και θα υποστηρίζει ενεργά τα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας. Tον πρώτο μήνα λειτουργίας της η Gallery θα φιλοξενήσει έργα από την Urban Art II, ενισχύοντας τη σχέση πολιτισμού και τεχνολογίας.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής, κ. Γ. Στρούτσης, μέχρι το τέλος του 2009 θα λειτουργήσει και δεύτερο “Future Store” στον Άλιμο και ανάλογα με την πορεία των δύο καταστημάτων θα αποφασιστεί το άνοιγμα και άλλων με το ίδιο concept. O κ. Στρούτσης  δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που και πάλι αλλάζουμε τα δεδομένα στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με το νέο μας “Future Store”. Παρά τις δεδομένες δύσκολες συνθήκες, θεωρούμε χρέος μας προς το καταναλωτικό κοινό να πρωτοπορούμε συνεχώς και να παρέχουμε μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία για τον καθένα ξεχωριστά, μια εμπειρία που συνδυάζει τα κύρια χαρακτηριστικά του μέλλοντος: την τεχνολογία, την τέχνη και την οικολογία».


 


 


 


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ...ΛΟΓΙΚΗΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΦΘΗΝΟ ΧΡΗΜΑ: ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΕΣ;
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΜΠΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 2010: ΕΤΟΣ... ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΑΡΘΡΟ: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΕΡΔΗ
ΦΑΚΕΛΟΣ ALPHA BANK
ΘΕΜΑ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ: S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ SPRIDER STORES
ΦΑΚΕΛΟΙ FOURLIS-ΚΟΡΡΕΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ» FNAC - PUBLIC
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: CNP - MARFIN INSURANCE
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CYTA
ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ LEASING
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ MEANDROS-ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site