Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2009-Τεύχος 358                              

FNAC - PUBLIC
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ»
ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Σε κοντινή απόσταση, σε Μοναστηράκι και Σύνταγμα αντίστοιχα, το Fnac και το Public έχουν στόχο να προσελκύσουν το νεανικό κοινό της περιοχής, με κίνητρο high end τεχνολογικά προϊόντα και ψηφιακή ψυχαγωγία.από τον Γιώργο Καλούμενο


Το γνωστό σύνθημα «Ελλάς Γαλλία Συμμαχία» αποτελεί και επίσημα παρελθόν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τουλάχιστον σε ότι αφορά την αγορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και της ηλεκτρονικής διασκέδασης, μετά την λειτουργία του νέου καταστήματος  Fnac στο Μοναστηράκι. Το κατάστημα, το οποίο είναι το τρίτο της γαλλικής αλυσίδας στην Ελλάδα, βρίσκεται πολύ κοντά στο αντίστοιχο σημείο πώλησης της άμεσα ανταγωνιστικής Public στο Σύνταγμα και η μάχη για την μεταξύ τους επικράτηση στην περιοχή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η πρώτη αναμέτρηση ήδη ξεκίνησε στο επίπεδο της... καταπληκτικής θέας που οι επισκέπτες και των δύο καταστημάτων μπορούν να απολαύσουν από τους τελευταίους ορόφους των δύο κτιρίων. Στον τελευταίο όροφο του Fnac υπάρχει βεράντα με ανοικτή θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη, ενώ στην οικολογική ταράτσα του Public θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του το all-day café bar με θέα τη Βουλή.
Το νέο κατάστημα Fnac Μοναστηράκι, που βρίσκεται επί των οδών Μητροπόλεως και Αιόλου, στεγάζεται σε κτίριο πέντε επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 2.800 τ.μ. και προσφέρει όλη την γκάμα προϊόντων της Fnac, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί και νέες θεματικές ενότητες.
Συγκεκριμένα, το ισόγειο στεγάζει την κινητή τηλεφωνία, τα GPS, τα αξεσουάρ και τις υπηρεσίες της Fnac (πώληση εισιτηρίων για θεάματα και after sales service). Στον ημιόροφο βρίσκεται το «Apple corner», ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει είδη πληροφορικής, φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, τηλεοράσεις και ηχοσυστήματα. Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται τα DVD, τα videogames, η ‘γωνία διασκέδασης’ (fun corner με t-shirts, φιγουρίνια κ.α), καθώς και μια ξεχωριστή κατηγορία με comics και τις πιο ενημερωμένες εκδόσεις manga. Ο τρίτος όροφος είναι αφιερωμένος στη μουσική και στο βιβλίο, ενώ υπάρχει και Παιδική Γωνιά με βιβλία, cd, dvd και επιτραπέζια για παιδιά, καθώς και παιδικές εκδηλώσεις κάθε Σάββατο στις 12.30. Η ενότητα της μουσικής εμπλουτίζεται με...βινύλια, ανταποκρινόμενη στη νέα αυξανόμενη τάση συλλεκτών που ζητούν νέες κυκλοφορίες σε βινύλιο. Η ενότητα του βιβλίου επεκτείνεται και στον τέταρτο όροφο, όπου παράλληλα θα λειτουργεί το forum, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος για πολιτιστικές εκδηλώσεις.


FNAC: 10 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Fnac Ελλάδας Jacques Βrault, στόχος της εταιρίας είναι να έχει στην Ελλάδα 8-10 καταστήματα μέχρι το 2012, εκ των οποίων τα 5-6 θα βρίσκονται στην Αθήνα, δύο στη Θεσσαλονίκη και ένα σε κάποια από τις μεγάλες επαρχιακές πόλεις. Η γαλλική εταιρεία θέλει να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά μέσω της συνεχούς ανάπτυξης της, της μείωσης του λειτουργικού κόστους και της βελτίωσης των όρων αγοράς για τους καταναλωτές. Όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Fnac, ο τζίρος της εταιρίας στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 6,3% στο εννεάμηνο του 2009, ενώ μέχρι τα τέλη του 2010 στόχος είναι ο διπλασιασμός του κύκλου εργασιών.


PUBLIC: ALL-DAY CAFE BAR
Το all-day café  bar στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος ανοίγει στα μέσα Νοεμβρίου και αναμένεται να αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης στην πόλη.  Έχοντας ως αποκλειστικό πλεονέκτημα τη μοναδική του θέα, το νέο all-day café bar ξεκινάει τη μέρα σας με φοβερά ροφήματα και snacks και κλείνει το βράδυ σας με εκπληκτικά cocktails. Πρόκειται για την πρώτη «οικολογική» ταράτσα, καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Με αυτό τον τρόπο αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, πετυχαίνει την εύρυθμη λειτουργία του με σεβασμό στο περιβάλλον. Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική προσέγγιση και με μεγάλη φροντίδα στην επιμέλεια των γεύσεων, το νέο all-day café  bar στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος επιφυλάσσει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία. Το λογότυπο της εταιρίας café των καταστημάτων Public δημιουργήθηκε από την εταιρία Ink Design.


 


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ...ΛΟΓΙΚΗΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΦΘΗΝΟ ΧΡΗΜΑ: ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΕΣ;
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΜΠΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 2010: ΕΤΟΣ... ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΑΡΘΡΟ: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΕΡΔΗ
ΦΑΚΕΛΟΣ ALPHA BANK
ΘΕΜΑ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ: S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ SPRIDER STORES
ΦΑΚΕΛΟΙ FOURLIS-ΚΟΡΡΕΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ» FNAC - PUBLIC
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: CNP - MARFIN INSURANCE
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CYTA
ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ LEASING
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ MEANDROS-ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site