Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2009-Τεύχος 358                              

CNP - MARFIN INSURANCE
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ...
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Ο Όμιλος σχεδιάζει να καθιερώσει και στην κυπριακή αγορά το μικτό προϊόν, που συνδυάζει καταθετικό λογαριασμό και κάλυψη ιατρικής περίθαλψης, σε συνεργασία με τα θεραπευτήρια του Ομίλου «Υγεία», όταν αυτά καλύψουν ευρύτερα την κυπριακή επικράτεια.

Προϊόντα ασφάλειας υγείας, ανάλογα αυτών που η Marfin Egnatia Bank ήδη διαθέτει με επιτυχία στην ελληνική αγορά, άρχισαν προσφάτως να διατίθενται και στην Κύπρο από το δίκτυο της Marfin Laiki Bank. Ο Όμιλος, μάλιστα, σχεδιάζει να καθιερώσει στην κυπριακή αγορά και το μικτό προϊόν, που συνδυάζει καταθετικό λογαριασμό και κάλυψη ιατρικής περίθαλψης σε συνεργασία με τα θεραπευτήρια του Ομίλου «Υγεία». Η τοποθέτηση του προϊόντος αυτού στην κυπριακή αγορά θα γίνει όταν τα θεραπευτήρια του Ομίλου Υγεία καλύψουν ευρύτερα την κυπριακή επικράτεια, καθώς η δραστηριότητα του Ομίλου στην Κύπρο έχει ξεκινήσει με παρουσία στη Λεμεσό και στην Πάφο, ενώ σε ενημερωτική εκδήλωση -που έγινε στη Λευκωσία τον περασμένο μήνα- κατέστη σαφές ότι θεραπευτήρια «Υγεία» θα δημιουργηθούν επίσης στη Λευκωσία και σε άλλες πόλεις της Κύπρου.
Η εν λόγω ενημερωτική εκδήλωση έγινε επί τη ευκαιρία παρουσίασης της εταιρικής ταυτότητας του νέου Ασφαλιστικού Ομίλου CNP - Marfin Insurance. Την παρουσίαση έκανε η Διεύθυνση του Ομίλου, ενώ παρόντα στην εκδήλωση ήταν κορυφαία διοικητικά στελέχη της Marfin Laiki Bank και του γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού CNP Assurance, που συνέπραξαν στη δημιουργία του νέου ασφαλιστικού ομίλου, ο οποίος κατέχει ήδη ηγετική θέση στην κυπριακή αγορά με μερίδιο 21,5%.
Στη σχετική δημοσιογραφική διάσκεψη, μίλησαν για τη νέα ταυτότητα, το όραμα και τις προσδοκίες του νέου Ομίλου, ο Τάκης Φειδία, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της CNP - Marfin Insurance Κύπρου, ο Pierre Nicolas Carissan, Managing Director International Business Development της CNP Assurance, και ο Παναγιώτης Κουννής, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Κύπρου της Marfin Laiki Bank.


ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΥΞΗΣΗ
ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στόχος του νέο Ομίλου CNP - Marfin Insurance, όπως τονίστηκε στην εκδήλωση, είναι η περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής θέσης στην κυπριακή αγορά και η εισαγωγή νέων, καινοτόμων προϊόντων, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Marfin Laiki στον χρηματοοικονομικό τομέα. Στην ελληνική αγορά, ο Όμιλος στοχεύει σε σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς ώστε να συνάδει με το μερίδιο αγοράς που κατέχει η Marfin Egnatia Bank.
«Η στήριξη των δύο ισχυρών μετόχων προσφέρει στους πελάτες μας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, σιγουριά και εμπιστοσύνη», ανέφεραν τα στελέχη του νέου Ομίλου, γεγονός που εκφράζεται στο νέο σλόγκαν της διαφημιστικής του εκστρατείας: ‘Γιατί κανείς ποτέ πριν, δεν είχε τόση ασφάλεια’». Το τηλεοπτικό μήνυμα της διαφημιστικής καμπάνιας ξεκίνησε να μεταδίδεται στην Κύπρο από την Τρίτη 17 Νοεμβρίου. Το λογότυπο του νέου Ομίλου CNP - Marfin Insurance, που παρουσιάσθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, συνδυάζει τα λογότυπα των δύο μετόχων, της CNP Assurance και της Marfin Laiki Bank.
Ως γνωστόν, η CNP Assurance, που απέκτησε το 50,1% του νέου Ομίλου, είναι η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία ζωής στη Γαλλία και από τις πέντε μεγαλύτερες στην Ευρώπη, με 22 εκατομμύρια πελάτες σε 14 χώρες. Ο Όμιλος CNP - Marfin Insurance αποτελείται από τις ελληνικές εταιρείες Marfin Ζωής, Marfin Ασφαλιστική και Marfin Πρακτορειακή, καθώς και τις κυπριακές Laiki Cyprialife και Λαϊκή Ασφαλιστική.
Ο κ. Carissan, που μίλησε εκ μέρους του γαλλικού Ομίλου, μεταξύ άλλων είπε: «Η κύρια δραστηριότητά μας είναι σαφώς η τραπεζοασφάλεια (bancassurance). Το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων μας δημιουργείται μέσα από μακροχρόνιες συνεργασίες με τράπεζες και χρηματοοικονομικά ιδρύματα. Οι κυριότεροι εταίροι μας στην Ευρώπη είναι η French Savings Bank και η Postal Bank, ο Όμιλος UniCredit στην Ιταλία, η Barclays Bank Plc στην Ισπανία και την Πορτογαλία και η Marfin Popular Bank στην Ελλάδα και την Κύπρο.» 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ...ΛΟΓΙΚΗΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΦΘΗΝΟ ΧΡΗΜΑ: ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΕΣ;
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΜΠΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 2010: ΕΤΟΣ... ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΑΡΘΡΟ: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΕΡΔΗ
ΦΑΚΕΛΟΣ ALPHA BANK
ΘΕΜΑ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ: S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ SPRIDER STORES
ΦΑΚΕΛΟΙ FOURLIS-ΚΟΡΡΕΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ» FNAC - PUBLIC
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: CNP - MARFIN INSURANCE
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CYTA
ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ LEASING
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ MEANDROS-ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site