Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2009-Τεύχος 358                              

CYTA
ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
«ΒΛΕΠΕΙ»... ΑΘΗΝΑ


Τα προϊόντα που θα συνεχίσει να προσφέρει η Cyta θα είναι σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ, ενώ προς το παρόν δεν σκέφτεται την παροχή υπηρεσιών ψηφιακής τηλεόρασης, παρά το γεγονός ότι  η τεχνογνωσία και οι υποδομές της στη χώρα μας της το επιτρέπουν.


από τον Γιώργο ΚαλούμενοΜε εντατικούς ρυθμούς θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά η επέκταση της κυπριακής Cyta στην ελληνική αγορά. Ήδη η εταιρεία  ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στη Θεσσαλονίκη καθώς μέχρι τώρα η ανάπτυξη της αφορούσε αποκλειστικά στην περιφέρεια. Η αγορά της Θεσσαλονίκης αναμένεται να αποτελέσει σταθμό για την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας σύμφωνα με τη διοίκηση της καθώς με την κίνηση αυτή στοχεύει να ξεπεράσει τους 100.000 πελάτες μέσα στο 2010 από περίπου 45.000 που είναι σήμερα. Από το 2011 η Cyta σχεδιάζει να εισέλθει και στην αγορά της Αττικής ενώ στο τέλος  του ίδιου έτους υπολογίζεται να έχει θετικό πρόσημο σε ότι αφορά τα αποτελέσματα EBITDA. Η μέχρι τώρα επένδυση της εταιρείας στην ελληνική αγορά έχει ξεπεράσει τα 65 εκατ. ευρώ, ενώ πρόκειται να επενδυθούν άλλα 80 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2011. Τα προϊόντα που θα συνεχίσει να προσφέρει η Cyta θα είναι σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ, ενώ προς το παρόν δεν σκέφτεται την παροχή υπηρεσιών ψηφιακής τηλεόρασης παρά το γεγονός ότι  η τεχνογνωσία και οι υποδομές της στη χώρα μας της το επιτρέπουν.
Ειδικότερα, προχωρώντας σε ένα σύντομο απολογισμό για το 2009, ο κ. Αχιλλέως επεσήμανε τα εξής:


ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
«Η χρονιά που διανύουμε θεωρούμε ότι υπήρξε ενδεικτική όσον αφορά στη μελλοντική μας πορεία στην Ελλάδα. Με την ανάληψη του έργου της Κοινωνίας της Πληροφορίας αντιμετωπίσαμε προκλήσεις στις οποίες ανταποκριθήκαμε δυναμικά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη. Σε αυτόν τον ένα χρόνο εμπορικής λειτουργίας δοκιμαστήκαμε, αντέξαμε, υλοποιήσαμε τις δεσμεύσεις μας και κυρίως, αποδείξαμε τις δυνάμεις μας. Με τους συνδρομητές μας να υπερβαίνουν σήμερα τους 45.000 και με ρυθμό ανάπτυξης σε νέες συνδέσεις από τους υψηλότερους στην αγορά, μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι η μάρκα μας σημαίνει κάτι για τον καταναλωτή. Πιστεύω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα τόσο της επένδυσής μας σε ιδιόκτητες υποδομές και ποιοτικές υπηρεσίες, όσο και της τακτικής μας να φροντίζουμε τη σχέση μας με τον πελάτη και μετά την πώληση. Την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε στην ελληνική αγορά την αξιοποιούμε ήδη στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας, όπου επεκτείνουμε το δίκτυό μας. Πιστεύουμε ότι η ειλικρίνειά μας, η σκληρή δουλειά και οι εντατικές προσπάθειες για διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών μας θα πείσουν και το κοινό της Θεσσαλονίκης να μας εμπιστευθεί». Με αφορμή την είσοδο στο νομό, τόσο ο Πρόεδρος της Cyta, κ. Στάθης Κιττής, όσο και ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Φώτιος Σαββίδης, στάθηκαν στη  σοβαρότητα της παρουσίας της Cyta στην ελληνική αγορά και στις άριστες προδιαγραφές που διαθέτει για ένα ανεξάρτητο και κερδοφόρο μέλλον στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κιττής υπογράμμισε: «Οι βάσεις της μητρικής και η απόλυτη στήριξή της τόσο σε τεχνογνωσία όσο και σε οικονομικούς πόρους υπήρξε το εφαλτήριο για να κτιστεί αυτό για το οποίο σήμερα, ένα μόλις χρόνο μετά, νιώθουμε όλοι υπερήφανοι. Σε μια αγορά εξαιρετικά ανταγωνιστική την οποία χαρακτηρίζει η έντονη τάση συγχωνεύσεων και εξαγορών στο χώρο αποδείξαμε ότι μία εταιρεία μπορεί, όταν γνωρίζει πως, να σταθεί μόνη της δίπλα στους υπόλοιπους παρόχους».
Ο κ. Σαββίδης συμπλήρωσε με τη σειρά του ότι η Cyta Κύπρου έχει παράδοση στην επιτυχία, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την πολύ καλή πορεία της και στην Ελλάδα: «Στην Κύπρο είμαστε ο κορυφαίος πάροχος. Στην Ελλάδα ήδη ξεπεράσαμε τους αρχικούς στρατηγικούς στόχους, γεγονός που μας ενθαρρύνει να διεκδικήσουμε με αξιώσεις μία θέση ανάμεσα στους πρώτους. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η ελληνική αγορά, αν και ώριμη, παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης».


 


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ...ΛΟΓΙΚΗΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΦΘΗΝΟ ΧΡΗΜΑ: ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΕΣ;
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΜΠΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 2010: ΕΤΟΣ... ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΑΡΘΡΟ: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΕΡΔΗ
ΦΑΚΕΛΟΣ ALPHA BANK
ΘΕΜΑ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ: S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ SPRIDER STORES
ΦΑΚΕΛΟΙ FOURLIS-ΚΟΡΡΕΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ» FNAC - PUBLIC
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: CNP - MARFIN INSURANCE
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CYTA
ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ LEASING
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ MEANDROS-ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site