Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Δεκέμβριος 2009-Τεύχος 358                              

MEANDROS NEW CONCEPT
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ


Μέσω της συνεργασίας με την Fokas, περίπου 12.000 πελάτες των πολυκαταστημάτων έχουν κάνει χρήση των τουριστικών πακέτων ολιγοήμερης διαμονής σε γνωστούς θερινούς και χειμερινούς προορισμούς που προσφέρει η Meandros.


από τον Γιώργο Καλούμενο


Στη δημιουργία ολοκληρωμένου διαφημιστικού τμήματος σαφώς προσανατολισμένου στο κομμάτι του τουρισμού έχει προχωρήσει η Meandros New Concept SA, εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο της εκμετάλλευσης τουριστικών σκαφών με πλοιοκτησία και διαχείριση στόλου μεγαλύτερου των 30 πολυτελών yachts. Μάλιστα, η εταιρεία έχοντας υλοποιήσει ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα παρουσιάζει την υπηρεσία «Loyalty Vacation Packages», το οποίο βοηθάει τις επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στο χώρο του λιανεμπορίου και των υπηρεσιών, να αποκτήσουν νέους πελάτες και αφετέρου  να ισχυροποιήσουν τους δεσμούς  τους με τους ήδη υπάρχοντες.
Η «Loyalty Vacation Packages»  αποτελεί μια premium παροχή, που προσφέρει αμοιβαίο όφελος μεταξύ καταναλωτή και επιχειρήσεων. Στο πλαίσιό της προσφέρονται πολυτελή τουριστικά πακέτα ολιγοήμερης διαμονής σε υπέροχους θερινούς (Σαντορίνη, Μύκονος κ.ά.) και χειμερινούς (Αράχωβα, Bansko Βουλγαρίας, Ελατοχώρι Πιερίας, Καλάβρυτα κ.ά) προορισμούς, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προωθητικές ενέργειες και καταναλωτικούς διαγωνισμούς αλλά και ως δώρα/bonus για εργαζομένους και συνεργάτες/πελάτες. Ήδη μέσω της συνεργασίας της εταιρίας με τη Fokas, έχουν δοθεί σε καταναλωτές 12.000 τουριστικά πακέτα σε διάφορους προορισμούς ενώ υπολογίζεται σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πακέτα να ξεπεράσουν τα 20.000. Η ουσία της ενέργειας έγκειται στην παροχή ενός ακριβού και εξόχως ελκυστικού δώρου, με ένα πολύ μικρό και συμβολικό κόστος.
Πρόκειται για μια άκρως εξατομικευμένη και προσωπική υπηρεσία, που προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία στον τελικό αποδέκτη. Μια tailor-made λύση προσαρμοσμένη στα θέλω, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καταναλωτή, η οποία βοηθάει στην οικοδόμηση της εικόνας της επιχείρησης, ενδυναμώνει το brand loyalty, προσφέρει την δυνατότητα αξιοποίησης του Word of mouth (της πλέον σημαντικής -σύμφωνα με διεθνείς έρευνες- μορφής διαφήμισης), προσελκύει νέους καταναλωτές και σε τελική ανάλυση συνδράμει στην αύξηση των πωλήσεων. Πολύ σημαντικό είναι, μάλιστα, να αναφερθεί πως οι αποδέκτες/πελάτες μπορούν να κάνουν χρήση του δώρου κατά την διάρκεια μιας αρκετά μεγάλης περιόδου (π.χ. επτά μήνες για τους χειμερινούς προορισμούς), γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο προιόν «Loyalty Vacation Packages» και το καθιστά ακόμη πιο εξατομικευμένο σαν υπηρεσία και παροχή.
Η Meandros New Concept SA προχώρησε στην δημιουργία διαφημιστικού τμήματος αρχικά για να ικανοποιήσει τις δικές της ανάγκες όσον αφορά την επικοινωνία, αλλά διέγνωσε μια γενικότερη απαίτηση της αγοράς για διαφημιστικά προϊόντα με premium concept, που θα οδηγούν σε win-win συνεργασίες και θα συνδράμουν ουσιαστικά τις επιχειρήσεις στον τομέα της προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων.  Διαθέτοντας άρτιες υποδομές και μακροχρόνια εμπειρία  στον χώρο των τουριστικών προϊόντων έχει κατορθώσει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη αρκετών σημαντικών επιχειρήσεων. Ενδεικτικά αναφέρονται: Πολυκαταστήματα Φωκάς, DSGi Ελλάς (Κωτσόβολος), Super Market Γαλαξίας, Super Market Kρόνος, Imako, Sof Top Ikia, Gruppo Cucine κ.ά.


ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΓΙΩΤ
Η Meandros New Concept SA συνεργάζεται με υψηλής ποιότητας καταλύμματα σε Μύκονο, Σαντορίνη, Αράχωβα, Bansko Βουλγαρίας, Ελατοχώρι Πιερίας, Καλάβρυτα και άλλους προορισμούς,  τα οποία έχουν επιλεγεί βάσει ποιοτικών κριτηρίων και προσφέρουν αδιαμφισβήτητα υπηρεσίες αναγνωρισμένης αξίας
Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της η Meandros New Concept SA κατάφερε να εδραιωθεί στον πολύ απαιτητικό χώρο των  yachts και για αυτό συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ενεργά δραστηριοποιούμενων  εταιρειών, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση και το management πολλών επαγγελματικών Yachts. Διατηρεί συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα (Scuba Diving in Greece, Mythos Yachts,) στην Νέα Υόρκη (Albatros Yachts), στη Σουηδία (Meandros Yachts Sweden), στην Νάπολη (Blue Mare Yachts), και στη Γερμανία (Captain Nikos Yachts). Με


MEGA ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
ΜΕ «ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ» ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ


Εκ βάθρων ανακαίνιση έγινε στο κατάστημα Mega Κωτσόβολος στο εμπορικό πάρκο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Για το συγκεκριμένο κατάστημα, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι τα ξεχωριστά τμήματα  προϊόντων ανάλογα με τη μάρκα ή την τεχνολογία τους, η διοίκηση της εταιρείας έχει υψηλές προσδοκίες για την από εδώ και πέρα πορεία του.
Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της DSGi για την Ελλάδα, Chris Matthews, «πιστεύουμε ακράδαντα πώς όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, τότε είναι η κατάλληλη ώρα για αλλαγές. Με γνώμονα την multi-channel και multi-brand στρατηγική μας, στοχεύουμε στην κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε όλη τη χώρα. Επεκτείνουμε δυναμικά το δίκτυο μας στην Ελλάδα, με σύγχρονα και τεχνολογικά προηγμένα καταστήματα, ενώ παράλληλα ενισχύουμε το δίκτυο franchise και τα online καταστήματα μας, παρέχοντας διαρκώς οφέλη στους πελάτες μας. Ξεκινήσαμε πρώτοι την ανακύκλωση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών, έχοντας μέχρι σήμερα ανακυκλώσει πάνω από 150.000 συσκευές. Σε μια εποχή που άλλοι μειώνουν τις επενδύσεις τους, εμείς συνεχώς προσπαθούμε να καινοτομούμε και το ανακαινισμένο μας κατάστημα αντικατοπτρίζει αυτή μας την προσπάθεια.»


 

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ...ΛΟΓΙΚΗΣ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΦΘΗΝΟ ΧΡΗΜΑ: ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΕΣ;
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΜΠΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 2010: ΕΤΟΣ... ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΑΡΘΡΟ: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΕΡΔΗ
ΦΑΚΕΛΟΣ ALPHA BANK
ΘΕΜΑ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ: S&B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ
ΦΑΚΕΛΟΣ SPRIDER STORES
ΦΑΚΕΛΟΙ FOURLIS-ΚΟΡΡΕΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ» FNAC - PUBLIC
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: CNP - MARFIN INSURANCE
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CYTA
ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ & ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ... ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ LEASING
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ MEANDROS-ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site