Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Φεβρουάριος 2010-Τεύχος 359                              

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ «ΧΡΗΜΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ»
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ 2009


Ποιες εταιρείες βράβευσαν οι αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week


Για 7η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ - Γεώργιος Ουζούνης», κατά την οποία απονεμήθηκαν 16 κατηγορίες βραβείων σε εισηγμένες εταιρείες, οι οποίες διακρίθηκαν στα επιχειρηματικά δρώμενα του 2009.
Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του “Investment Money Conference 2009”.
Τα βραβεία στους εκπροσώπους των εταιρειών απένειμαν ο κ. Άρης Ξενόφος, Πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών και Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Eurobank ΑΕΔΑΚ, ο κ. Γκίκας Μάναλης, Γενικός Διευθυντής Λειτουργιών, Ανάπτυξης Προϊόντων και Υπηρεσιών του Χ.Α., και ο κ. Γεώργιος Κούμπας, Γραμματέας της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών.
Οι προτιμήσεις των επενδυτών - αναγνωστών του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ WEEK εμφάνισαν αρκετά μεγάλη διασπορά, σε διαγωνιστικές κατηγορίες με πολλές συμμετέχουσες εταιρείες, με επακόλουθο οι βραβευθείσες εταιρείες να μη συγκεντρώνουν πολύ εντυπωσιακά ποσοστά, ενώ την ίδια στιγμή εταιρείες με πολύ καλές επιδόσεις να μένουν εκτός τριάδας για λίγες μόνο ψήφους. Επισημαίνεται ότι σε αρκετές περιπτώσεις συγκεκριμένες θέσεις στην κατάταξη κρίθηκαν από διαφορά μόνο μίας ψήφου.
Πολυνίκες η Intralot και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που κέρδισαν βραβεία σε τρεις κατηγορίες η κάθε μία, καθώς και οι Εθνική Τράπεζα, ΕΛΠΕ, Alapis, Μηχανική, Centric, Sprider, Eurobank, SingularLogic και Τράπεζα Πειραιώς, που κέρδισαν από δύο βραβεία.


ΒΡΑΒΕΙΑ & ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 2009 ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2009
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΟΥΡΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FTSE-ASE/20
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ  ΟΤΕ
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ INTRALOT
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ INTRALOT
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ALAPIS
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ FTSE-SMALL CAP/80
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ  SPRIDER STORES
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ MLS  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΠΑΠ
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ HELLENIC POSTBANK
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΔΑΠ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ EUROBANK EFG
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ HELLENIC POSTBANK
ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΓΕΙΑ
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ FOLI-FOLLIE
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ SINGULAR LOGIC
ΥΨΗΛΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ SPRIDER STORES
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ SINGULAR LOGIC
ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ INTRALOT
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΡΟΜΕΑΣ
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ CRETA FARM
ΥΨΗΛΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ MARFIN INVESTMENT GROUP
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ HELLAS ON LINE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ AUDIOVISUAL
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ MEDITERRA
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΙΑΣΩ
ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ALAPIS
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΗΡΕΑΣ
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ EUROBANK EFG
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ COSMOTE
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ HELLENIC POSTBANK
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ
ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΚ*
1ο ΒΡΑΒΕΙΟ LOUIS GROUP
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ MUSKITA
* Εξαιρουμένων των εταιρειών: Τράπεζα Κύπρου και Marfin Popular Bank


ΤΙ «ΜΕΤΡΗΣΕ» ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Ισχυροί δείκτες ρευστότητας και κεφαλαιακής επάρκειας. Δυνατή καταθετική βάση. Επιτυχής ολοκλήρωση αύξησης κεφαλαίου. Προοπτικές από την αγορά της Τουρκίας.


ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
Φιλόδοξη συμμετοχή στο υποσχόμενο «ελντοράντο» της ενέργειας. Υψηλές ανεκτέλεστες συμβάσεις της -εταιρείας του Ομίλου- ΜΕΤΚΑ. Προσδοκίες από τη διεθνή ανάκαμψη: άνοδος τιμής αλουμινίου.


ΦΟΥΡΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Ισχυρή αμυντική παρουσία λόγω ΙΚΕΑ & Intersport. Προοπτικές ανάπτυξης μέσα από δοκιμασμένα και επιτυχή brands. Ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια.


ΟΤΕ
Θετικές ταμειακές ροές. Δυνατότητα σημαντικού περιορισμού δαπανών (Deutsche Telekom, προγράμματα εθελουσίας εξόδου). Ισχυρή κερδοφορία – Σημαντική μερισματική απόδοση.


INTRALOT
Σημαντική διεθνής παρουσία. Υψηλή κερδοφορία. Δυνατότητα εντονότερου ρόλου στην υποσχόμενη αγορά τυχερών παιχνιδιών.


ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ
Ισχυρή κερδοφορία παρά τα χαμηλά περιθώρια διύλισης. Προσδοκίες από τη διεθνή οικονομική ανάκαμψη. Οφέλη από την εξαγορά του δικτύου της ΒΡ. Δρομολόγηση επενδυτικού προγράμματος για αύξηση της παραγωγικότητας.


ALAPIS
Εντονότατη και δευρυνόμενη παρουσία στην κατακερματισμένη αγορά φαρμάκου. Ισχυρό μάνατζμεντ. Μεγάλες δυνατότητες για συνέργιες και οικονομίες κλίμακος.


ΜΗΧΑΝΙΚΗ
Ισχυρή παρουσία στο real estate σε ξένες αγορές. Διεκδικεί σημαντικά κατασκευαστικά έργα εντός και εκτός Ελλάδας.


CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ
Πολύ υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, λόγω της δραστηριοποίησής της στο online gaming. Προοπτικές ανάπτυξης μέσω νέων προϊόντων και συνεργασιών.


SPRIDER STORES
Διατηρεί τις οικονομικές επιδόσεις της στα περυσινά επίπεδα, παρά τις επιπτώσεις της γενικότερης οικονομικής ανάσχεσης, ενώ παράλληλα συνεχίζει να διευρύνει το δίκτυό των καταστημάτων της. Το επιχειρηματικό μοντέλο που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια αποδεικνύεται ανθεκτικό σε δύσκολες συνθήκες, από τις οποίες η εταιρεία αναμένεται να εξέλθει με αυξημένο μερίδιο αγοράς.


MLS  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Μηδενικό τραπεζικό δανεισμό. Σημαντικές επενδύσεις σε προγράμματα εκπαίδευσης, πλοήγησης αυτοκινήτων, ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης.


ΟΠΑΠ
Ισχυρότατη ρευστότητα. Πολύ υψηλή κερδοφορία. Στόχος διεθνοποίησης. Ελκυστικοί χρηματιστηριακοί δείκτες (ΡΕ, μερισματική απόδοση).


HELLENIC POSTBANK
Ισχυρή ρευστότητα, ευρύτατη πελατειακή βάση, δυνατότητα ανάπτυξης συνεργιών και επέκταση σε παράπλευρα χρηματοοικονομικά προϊόντα. Στο πεδίο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ειδικότερα, εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα πολλές κινήσεις της Τράπεζας, αναφέροντας ενδεικτικά την ενίσχυση των πυρόπληκτων, του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο «Η Ελπίδα», της Ένωση Γονέων & Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Ντάουν «Ηλιαχτίδα», καθώς και η υποστήριξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Αστέγων.


ΕΥΔΑΠ
Ισχυρή άμυνα απέναντι στην κρίση. Ικανοποιητική ρευστότητα. Προσδοκώμενα οφέλη σε περίπτωση αποπληρωμής των υποχρεώσεων  του δημοσίου προς την εταιρεία.


EUROBANK EFG
Ισχυρή ρευστότητα. Στόχος για αποπληρωμή του προνομιούχου δανεισμού. Σημαντική κερδοφορία. Ισχυρή διεθνοποιημένη θέση.


ΥΓΕΙΑ
Πολύ υψηλή κερδοφορία. Εκτίναξη επιδόσεων κατά την τελευταία τριετία. Προοπτικές ανάπτυξης λόγω νέων μονάδων σε Τουρκία και Κύπρο. Ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια. Ισχυρότερη ρευστότητα μετά την ολοκλήρωση της αύξησης κεφαλαίου.


FOLI-FOLLIE
Πολύ ισχυρές, άνω των προσδοκιών οι φετινές επιδόσεις, σαφής μείωση χρηματοοικονομικού κόστους, πολυμέτωπες προοπτικές ανάπτυξης.


SINGULAR LOGIC
Ισχυρότατη βελτίωση επιδόσεων κατά την τελευταία τριετία. Πολύ υψηλή κερδοφορία σε ένα έτος δύσκολο για τον κλάδο, πολύ υψηλό υπόλοιπο ανεκτέλεστων συμβάσεων.


ΔΡΟΜΕΑΣ
Σημαντική παρουσία εκτός Ελλάδος, σε συνεργασία με γνωστούς επιχειρηματικούς ομίλους. Ευρύτατη παραγωγική γκάμα προϊόντων. Υψηλής αξίας πάγιες εγκαταστάσεις.


CRETA FARM
Το πρόγραμμα διεθνοποίησης άρχισε ήδη να αποδίδει καρπούς, με την εισηγμένη να βελτιώνει δραστικά τις οικονομικές της επιδόσεις, αντιμετωπίζοντας επιθετικά τη δυσμενή συγκυρία.


MARFIN INVESTMENT GROUP
Ο ισχυρότερος επιχειρηματικός όμιλος στη  Ελλάδα, με νέες επενδύσεις στις αερομεταφορές και τα έργα περιβάλλοντος. Ανοδική οικονομική πορεία των βασικών της επιχειρηματικών μονάδων, όπως η Vivartia, η SingularLogic και το Υγεία. Βελτίωση από τρίμηνο σε τρίμηνο των επιδόσεων  της Marfin Popular Bank.


HELLAS ON LINE
Διευρύνει το μερίδιό της στην αγορά κατά τη φετινή περίοδο, ενώ προχώρησε στην απορρόφηση του τμήματος σταθερής τηλεφωνίας της Vodafone.


AUDIOVISUAL
Ηγετική παρουσία στις αγορές που δραστηριοποιείται. Έμφαση στη βελτίωση των αποτελεσμάτων της. Δρομολόγηση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.


MEDITERRA
Συνδυάζει με ενδιαφέροντα τρόπο τη διαφύλαξη των πολιτιστικών παραδόσεων και την ήπια γεωργική ανάπτυξη του τόπου καταγωγής της με σύγχρονους τρόπους μάρκετινγκ και χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων της. Το χαρτοφυλάκιο συνεργασιών της - με μεγάλους ομίλους - και η γεωγραφική της εξάπλωση δείχνουν ότι το ανθρώπινο δυναμικό και οι καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές της επιτυγχάνουν επιχειρηματικά αποτελέσματα εξαιρετικά θετικά, σε σχέση με τα μεγέθη της εταιρίας.


ΙΑΣΩ
Στο πρώτο τρίμηνο του 2010 αναμένεται η εκκίνηση του Ιασώ Θεσσαλίας, ενώ βλέψεις υπάρχουν και για δημιουργία κλινικής στα νότια προάστια της πρωτεύουσας. Ο κλάδος της ιδιωτικής περίθαλψης συγκαταλέγεται στους σχετικά αμυντικούς έναντι της κρίσης.


ΝΗΡΕΑΣ
Ηγετική παρουσία στο χώρο των θαλάσσιων ιχθυοκαλλιεργειών. Ευνοείται από την άνοδο της τιμής της τσιπούρας και προσδοκά βελτίωση επιδόσεων από το 2010.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
Η μεγαλύτερη τράπεζα της Κύπρου, η οποία επεκτείνεται με επιτυχία και στη ρωσική αγορά. Το μερίδιο της αγοράς που ελέγχει ήδη στην Ελλάδα βαίνει αυξανόμενο, ενώ διαθέτει ικανοποιητικότατο δείκτη σχέσης χορηγήσεων προς καταθέσεις.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, σε χορηγήσεις και καταθέσεις αλλά και όσον αφορά στην κερδοφορία της. Διαθέτει ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα και σε βαλκανικές χώρες, ενώ έχει πολύ ικανοποιητική διείσδυση στην πελατειακή κατηγορία των ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων. Στο πεδίο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ειδικότερα, σημαντική απήχηση έχει η πρωτοβουλία της με τίτλο «Green Banking for Life».


COSMOTE
Το μερίδιό της στην αγορά, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εξακολουθεί να διευρύνεται, ενώ ισχυρό πλεονέκτημά της στην κατεύθυνση της περαιτέρω ανάπτυξής της αποτελεί το ευρύτατο δίκτυο των καταστημάτων ΟΤΕ, Cosmote και Γερμανός. Η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας συμπληρώνεται από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει ως άξονες τους Εργαζόμενους, την Υπεύθυνη Λειτουργία, την Αγορά, την Κοινωνία και το Περιβάλλον και στόχο τη συνεισφορά στην αειφόρο ανάπτυξη και την αποτελεσματική και μετρήσιμη προσφορά στον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό εντασσόταν και η -για όγδοη συνεχή χρονιά- χορήγηση υποτροφιών σε νέους της ελληνικής περιφέρειας, πρωτοετείς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, συνολικού ύψους 189 χιλιάδων ευρώ.


ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ
Εταιρεία του κλάδου των τροφίμων στην Κρήτη, που προάγει τα τοπικά προϊόντα και απώτερο στόχο έχει τη διάδοσή τους και εκτός Ελλάδος.


ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Την τετραετία 2005-2008 επέτυχε μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης πωλήσεων της τάξεως του 65%, στοιχείο που την κατατάσσει μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων του κλάδου. Εισήλθε στην Εναλλακτική Αγορά εφέτος. Διατηρεί τη γενική κλινική Doctors’ Hospital, η οποία είναι εξειδικευμένη στη χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, αλλά σταδιακά αναπτύσσει και άλλα τμήματα. Ασχολείται, επίσης, με το εμπόριο ιατρικών ειδών ως αντιπρόσωπος οίκων του εξωτερικού.


EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ
ΑΕΠΕΥ με έντονη παρουσία σε ευρύτατη γκάμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ικανών να ανατπαποκριθούν στις απαιτήσει του παγκοσμιοποιημένου πελάτη.


LOUIS GROUP
Ισχυρότατη παρουσία στους τομείς της κρουαζιέρας, των ξενοδοχείων και του τουρισμού, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αίγυπτο και άλλες χώρες. Ευρύτατη παρουσία στη αγορά. Ισχυρό brand name.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Η τρίτη σε μέγεθος κυπριακή τράπεζα, με παρουσία σε Κύπρο, Ελλάδα και Ρωσία. Ικανοποιητική ρευστότητα, πλήρης γκάμα προϊόντων και μία από τις ισχυρότερες μετοχές του ΧΑΚ.


MUSKITA
Εταιρεία διέλασης αλουμινίου με εργοστάσιο σε Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο. Ικανοποιητικές επιδόσεις παρά την διεθνή ύφεση. Ηγετική παρουσία στην Κύπρο. Ισχυρό management.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΑΜΚ 4,6 ΔΙΣ. ΤΟ 2009 ΣΤΟ Χ.Α.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ: Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟ Χ.Α.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΚΑΚΗΣ
ΘΕΜΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ - ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ
ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
ΑΡΘΡΟ: ΦΑΙΝΕΤΑΙ «ΦΩΣ» ΣΤΟ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & LOGISTICS
ΡΕΠΟΡΤΑΖ EUROBANK TRADER’S EYE
ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΦΑΚΕΛΟΣ AEGEAN AIRLINES
ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΑΣΤΡΟΝ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΑΡΘΡΟ ΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ SAXO BANK
ΕΡΕΥΝΑ ERNST & YOUNG
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site