Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Δείτε τον απολογισμό της εκδήλωσης

Older Conferences

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

Δείτε τον απολογισμό του Συνεδρίου

More ...

 


Φεβρουάριος 2010-Τεύχος 359                              

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ
ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ
Την τελευταία διετία έχουν γίνει της μόδας και οι λογαριασμοί Ταμιευτηρίου οι οποίοι συνδέονται με ορισμένες βασικές υπηρεσίες Υγείας ή ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ «μάχη» δίνεται για την ανάληψη των μισθοδοσιών των εταιρειών προσφέροντας δελεαστικά προνόμια στους καθαθέτες.


 


από τον Μάκη Αποστόλου


Σημαντικά προβλήματα ρευστότητας αναμένεται να δημιουργήσει στις ελληνικές τράπεζες η αναμενόμενη παύση χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εντός των ερχόμενων μηνών, γεγονός όμως το οποίο θα έχει, όπως είναι φυσικό, αρνητικές επιπτώσεις στην πιστωτική επέκταση επιχειρήσεων και νοικοκυριών.
Η πίεση, δηλαδή, που θα δημιουργηθεί στις τράπεζες για κάλυψη του χρηματοδοτικού τους κενού, εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε αύξηση των επιτοκιακών περιθωρίων δανεισμού των πελατών τους, αντίθετα θα ευνοήσει τις καταθέσεις, μιας και θα ενταθεί ο ανταγωνισμός στους προθεσμιακούς λογαριασμούς αλλά ακόμη και του απλού ταμιευτηρίου. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στον τομέα των καταθέσεων, η φυγή αρκετών δισ. ευρώ «τρομοκράτησε» τις τράπεζες οι οποίες αύξησαν τα επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων. Έτσι, τα επιτόκια τριμήνου για πολύ μεγάλα ποσά κυμαίνονται σήμερα μεταξύ 3,2% - 3,8%, όταν μερικούς μήνες πριν κινούνταν στο 2,5%, ενώ για μικρά ποσά έφτασαν έως και το 2,8% στις μικρές τράπεζες.
Η Κριστίνα Τορέγια, μέλος της Fitch Financial Institutions, υποστηρίζει ότι «οι ελληνικές τράπεζες, ιδίως αυτές με μεγαλύτερη εξάρτηση από τη χρηματοδότηση της ΕΚΤ, αντιμετωπίζουν την πρόκληση να αντικαταστήσουν τη χρηματοδότηση αυτή με πιο παραδοσιακές πηγές χρηματοδότησης, όπως είναι οι καταθέσεις των πελατών, εκδόσεις χρεωστικών τίτλων ή εμπορικά διατραπεζικά repos, αλλά και να βελτιώσουν την συνολική τους ρευστότητα», ενώ προσθέτει: «πιθανή αδυναμία να το πράξουν θα μπορούσε να οδηγήσει σε καθοδικές πιέσεις στις αξιολογήσεις, επί πλέον των υφιστάμενων θεμάτων όπως η επιδείνωση της ποιότητας των παγίων και η υποχώρηση της κερδοφορίας».
Πάντως, στην εγχώρια αγορά, οι τράπεζες προσφέρουν μία πλούσια γκάμα από καταθετικά προϊόντα, τα οποία ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε πελάτη. Τα προνόμια ασφαλώς είναι μεγαλύτερα όσο μεγαλύτερο είναι το ύψος των καταθέσεων, αφού οι «έχοντες» είθισται να απολαμβάνουν καλύτερης αντιμετώπισης από τις τράπεζες σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Εκτός από τον απλούς λογαριασμούς Ταμιευτηρίου και Όψεως, οι οποίοι προσφέρονται για συχνή χρήση, οι τράπεζες προσφέρουν διάφορους προθεσμιακούς λογαριασμούς με σαφώς υψηλότερα επιτόκια ανάλογα με τη διάρκεια. Ακόμη, έχουν δημιουργήσει προϊόντα για συγκεκριμένες κατηγορίες πληθυσμού, όπως είναι τα παιδιά, οι σπουδαστές, οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι οικονομικοί μετανάστες, οι αγρότες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι… νεόνυμφοι κ.ά.
Την τελευταία διετία έχουν γίνει της μόδας και οι λογαριασμοί Ταμιευτηρίου οι οποίοι συνδέονται με ορισμένες βασικές υπηρεσίες Υγείας ή ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ «μάχη» δίνεται για την ανάληψη των μισθοδοσιών των εταιρειών προσφέροντας δελεαστικά προνόμια στους καθαθέτες. Ασφαλώς, δίνεται η δυνατότητα για άνοιγμα λογαριασμού τόσο σε ευρώ, όσο και σε συνάλλαγμα.
Τέλος, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν τα πάλαι ποτέ ιδιαίτερη δημοφιλή καταθετικά-επενδυτικά προϊόντα (π.χ. unit linked, bankassurance) τα οποία όμως έχουν χάσει τη λάμψη τους λόγω της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης.
Ας δούμε όμως τα καταθετικά προϊόντα που προσφέρουν 13 τράπεζες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.


 


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


MARFIN EGNATIA BANK


MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ
Το MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ είναι ένα τραπεζικό προϊόν με κοινωνική διάσταση που προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης στα Noσοκομεία και τα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στην Αττική (ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ ΛΗΤΩLAB), αλλά και από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης.
Ανοίγοντας ένα λογαριασμό MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ + ΥΓΕΙΑ και μόνο με 60 ευρώ για τους ενήλικες και 40 ευρώ για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών, απολαμβάνετε για έναν ολόκληρο χρόνο  σε συνεργασία με τα συνεργαζόμενα Noσοκομεία και Διαγνωστικά Κέντρα, μοναδικά προνόμια υγείας όπως:
- Δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε ιατρούς πολλών ειδικοτήτων
- Δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς όλο το 24ωρο
- Δωρεάν μία μαστογραφία ή υπέρηχο μαστού για τις γυναίκες και ένα τεστ κοπώσεως για τους άνδρες, ετησίως
- Σημαντικές εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις
- Δωρεάν 24ωρη τηλεφωνική παροχή ιατρικών συμβουλών στο 1051
- Δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής για την περιοχή της Αττικής ή της Θεσσαλονίκης
Για το άνοιγμα του λογαριασμού δεν απαιτείται καμία ελάχιστη κατάθεση παρά μόνο το κόστος του προγράμματος (€ 60 ή € 40 αναλόγως της ηλικίας). Επιπλέον είναι σημαντικό ότι το πρόγραμμα μπορεί να γίνει απ’ όλους ανεξαρτήτως ηλικίας. ασφάλισης και κατάστασης υγείας.
Ανοίγοντας ένα λογαριασμό MARFIN ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ σε οποιοδήποτε κατάστημα της Marfin Egnatia Bank, ο κάτοχος αποκτά την προσωρινή κάρτα μέλους του προγράμματος. Σε σύντομο χρονικό διάστημα του αποστέλλεται η μόνιμη κάρτα, την οποία θα πρέπει να έχει μαζί του σε κάθε επίσκεψη στα Νοσοκομεία και τα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα, προκειμένου να κάνει χρήση των παροχών.
Προκειμένου για τον προγραμματισμό κάποιου ραντεβού σε ιατρό ή για τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων και προληπτικών ελέγχων, ο κάτοχος θα πρέπει να επικοινωνήσει με το συντονιστικό κέντρο καλώντας το 1051 όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Κατά την επίσκεψή του, θα του ζητηθεί να επιδείξει την κάρτα ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ και την αστυνομική του ταυτότητα για την πιστοποίηση των στοιχείων του.


MARFIN KID+
Πρόκειται για έναν αποταμιευτικό καταθετικό λογαριασμό για παιδιά έως 17 ετών, με σκοπό τη μηνιαία αποταμίευση, ενώ εξασφαλίζει απεριόριστες επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς (παιδίατρο, παιδοχειρουργό) στο Νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ και το ΛΗΤΩ LAB, έναντι αντιτίμου από 15 έως 20 ευρώ, σημαντικές εκπτώσεις σε διαγνωστικές εξετάσεις, έξοδα νοσηλείας και επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία κατόπιν ραντεβού, στα παραπάνω νοσηλευτικά ιδρύματα, δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στην Παιδιατρική για την περιοχή της Αττικής και συμμετοχή σε κλήρωση για ένα ταξίδι 4 ατόμων κάθε χρόνο στη Eurodisney.


ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Προσφέρει υψηλό κλιμακωτό επιτόκιο ανάλογα με το ποσό που έχετε στον λογαριασμό σας, για να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερα κέρδη, τη δυνατότητα απόκτησης της πιστωτικής κάρτας Marfin Blue Visa με δωρεάν συνδρομή για 1 έτος, για να πραγματοποιείτε ευκολότερα τις αγορές σας, δωρεάν κάρτα MARFIN Cash and Buy για να πραγματοποιείτε εκτός από τις συναλλαγές σας στα ΑΤΜ και τις αγορές σας σε περισσότερες από 8.000.000 επιχειρήσεις με το σήμα ELECTRON, στην Ελλάδα και στον κόσμο, με αυτόματη χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού. Τέλος παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, FORTHNET, VODAFONE κ.λπ. μέσω δωρεάν πάγιας εντολής σας.


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ


ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Με το πρόγραμμα αυτό, η τράπεζα καλύπτει όλες τις ανάγκες του παιδιού (αποταμιευτικές, έκτακτες κλπ), από τη γέννηση μέχρι την ενηλικίωσή του, προσφέροντας παράλληλα σημαντικά προνόμια. Το Εθνική Παίδων πλαισιώνεται από προγράμματα επιβραβεύσεων και κινήτρων: πρόγραμμα επιβράβευσης συνέπειας των καταθέσεων στο λογαριασμό, πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης ανοικτού δανείου «Διαθέσιμο Εθνική Παίδων», πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης πιστωτικής κάρτας και άλλες χρηματικές επιβραβεύσεις βάσει προωθητικών προγραμμάτων.


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Ο καταθετικός λογαριασμός «Ευρωπαϊκό Ταμιευτήριο», προσφέρει υψηλότερο επιτόκιο συνδεδεμένο με το επιτόκιο της Ε.Κ.Τ., σε συνδυασμό με τα προνόμια και τις συναλλακτικές διευκολύνσεις του ταμιευτηρίου, ενώ, επιπλέον επιστρέφει μετρητά στην πιστωτική κάρτα go.


FAMILY FAST
Βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος αυτού είναι:
- άνοιγμα λογαριασμού ταμιευτηρίου, χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης που ικανοποιεί την ανάγκη για αποταμίευση αλλά και για διενέργεια βασικών συναλλαγών π.χ. πληρωμή λογαριασμών ή ενοικίου.
- αποστολή εμβασμάτων στη χώρα καταγωγής σας, όχι μόνο μέσω Καταστημάτων της ΕΤΕ αλλά και μέσω των ATMs 24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα, με προνομιακό τιμολόγιο.
- προνομιακοί όροι χορήγησης: Πιστωτικής κάρτας για διευκόλυνση των προσωπικών σας συναλλαγών, Στεγαστικών δανείων για κάλυψη των στεγαστικών σας αναγκών και Συμμετοχή στο εγγυημένο συνταξιοδοτικό πρόγραμμα “Προσθέτω” για την κάλυψη της βασικής μελλοντικής ανάγκης σας για συνταξιοδότηση.


ΜΙΣΘΟΔΟΤΙΚΟΣ PLUS
Ο «Μισθοδοτικός Plus» είναι ένας προνομιακός λογαριασμός για τους μισθωτούς καθώς συνδυάζει:
- Απόδοση από το πρώτο ευρώ, είτε επιλέξετε λογαριασμό ταμιευτηρίου (με βιβλιάριο) είτε τρεχούμενο.
- Δικαίωμα υπερανάληψης από τον τρεχούμενο λογαριασμό με μεγάλο πιστωτικό όριο που φθάνει μέχρι τα 10.000 ευρώ, και μάλιστα με ευνοϊκό επιτόκιο.
- Προσφορά πιστωτικών καρτών με ευνοϊκό επιτόκιο και δωρεάν συνδρομή για όλη τη διάρκεια του λογαριασμού.
- Έκπτωση στο κυμαινόμενο επιτόκιο βασικών καταναλωτικών δανείων.
- Ευνοϊκό περιθώριο επιτοκίου στα μη επιδοτούμενα στεγαστικά δάνεια.


ΜΗΝΙΑΙΟ
Για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την ασφαλή τοποθέτηση των χρημάτων τους με την πιο ελκυστική απόδοση, η νέα, ετήσια προθεσμιακή κατάθεση "ΜΗΝΙΑΙΟ" εξασφαλίζει συμπλήρωμα εισοδήματος  κάθε μήνα, με την καταβολή σταθερού ποσού τόκων και σταθερό ανταγωνιστικό επιτόκιο. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τη δυνατότητα για ασφαλή οικονομικό προγραμματισμό, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε το κεφάλαιό σας στο ακέραιο.


ALPHA BANK


ALPHA ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ
Σχεδιάστηκε για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα στην εξυπηρέτηση μέσα από μία σειρά πλεονεκτημάτων και υπηρεσιών (π.χ. ελκυστικά επιτόκια, δυνατότητα υπεραναλήψεως, καρνέ επιταγών κ.λπ.). Στα πλεονεκτήματά της αναφέρουμε τα ακόλουθα:
- Alpha Bank Enter Visa χωρίς συνδρομή για αναλήψεις μετρητών και αγορές σε όλο τον κόσμο με άμεση χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού.
- δυνατότητα εκδόσεως της Alpha Bank Visa χωρίς συνδρομή για τα δύο πρώτα έτη.
- δυνατότητα εκδόσεως καρνέ επιταγών με προτυπωμένο το ονοματεπώνυμο του κατόχου.
- δυνατότητα τραπεζικών συναλλαγών μέσω τηλεφώνου, Internet, κινητού τηλεφώνου, με τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας Alphaphone, Alpha Web Banking και Alpha Mobile Banking αντίστοιχα.
- δυνατότητα εξοφλήσεως λογαριασμών ΔΕΗ/ΟΤΕ/ΕΥΔAΠ, πιστωτικών καρτών ή άλλων λογαριασμών, μεσω πάγιας εντολής.
- δυνατότητα υπερανάληψης μέσω του Προγράμματος Υπερανάληψης Alpha Επιπλέον (μέχρι 6.000 ευρώ).
- έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα των προγραμμάτων "Αlpha Kατοικία" και "Αlpha Kατοικία Plus" της ΑΧΑ Ασφαλιστική.


ALPHA ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ PLUS
Το επιτόκιο κάθε κλίμακος εφαρμόζεται σε ολόκληρο το ποσό της καταθέσεως με βάση το ύψος του ημερησίου διαθέσιμου υπολοίπου. Έχει σχεδόν όλα τα πλεονεκτήματα του Προνομιακού.


ALPHA 405
Λογαριασμός ταμιευτηρίου ο οποίος τηρείται σε συνάλλαγμα και κινείται με το γνωστό βιβλιάριο καταθέσεων. Ελάχιστο όριο για άνοιγμα λογαριασμού είναι τα ισοδύναμα σε αξία ποσά των 2.000 δολαρίων.


ALPHA 105
Απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα (κατοίκους εσωτερικού ή εξωτερικού) και το οποίο μπορεί να αποκτηθεί με ελάχιστο ποσό 1.000 ευρώ ή ισόποσο στα λοιπά νομίσματα.


ALPHA 105 ΟΨΕΩΣ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ
Προσφέρει δνατότητα υπεραναλήψεως σε συνάλλαγμα και καρνέ επιταγών συναλλάγματος με προτυπωμένο το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, δυνατότητα αποστολής του αντιγράφου λογαριασμού, στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα, σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη, χήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Τραπέζης, Alpha Web Banking, Alphaphone Banking και Alpha Mobile Banking.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ALPHA ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ
Η 36μηνη Προθεσμιακή Κατάθεση συνδυάζει προνομιακό κλιμακούμενο επιτόκιο, μηνιαία καταβολή τόκων και απόδοση του κεφαλαίου σας κάθε μήνα στην επέτειο του προϊόντος χωρίς επιβάρυνση. Υπάρχει ακόμα ελευθερία στο κεφάλαιό σας κάθε μήνα χωρίς επιβάρυνση, σε κάθε επέτειο της καταθέσεως, για την περίπτωση που χρειάζεσθε χρήματα. Ελάχιστο ποσό καταθέσεως είναι τα 30.000 ευρώ.


EUROBANK


ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Με το προϊόν αυτό απολαμβάνετε αποταμιεύσεις με αξία από το πρώτο κιόλας ευρώ, τα χρήματά σας είναι διαθέσιμα όποια στιγμή τα χρειαστείτε, ενώ δίνεται κίνητρο για συνεχή αποταμίευση. Ειδικότερα, το επιτόκιο του λογαριασμού παραμένει υψηλό, εφόσον πραγματοποιήσετε έως και τρεις αναλήψεις κάθε μήνα. Εάν κάποιο μήνα χρειαστεί να κάνετε περισσότερες από τρεις αναλήψεις, το επιτόκιο του λογαριασμού ακολουθεί για τον επόμενο μήνα και μόνο, το ισχύον επιτόκιο του απλού ταμιευτηρίου της Τράπεζας.


ΖΩΗ & ΥΓΕΙΑ
Η Eurobank σε συνεργασία με τους Ομίλους Ιατρικού Αθηνών και Βιοιατρικής-Ευρωδιάγνωσης ενισχύει την ιατρική σας περίθαλψη με το νέο πρόγραμμα «Ζωή & Υγεία». Με 100 ευρώ το χρόνο, το προϊόν αυτό σας παρέχει μια σειρά από πολύτιμες ιατρικές παροχές με προνομιακούς όρους.


ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ – PRONOMIO
Το Πρόγραμμα προσφέρει μεταξύ άλλων προνομιακό επιτόκιο κατάθεσης, από το πρώτο ευρώ, όριο Υπερανάληψης με επιτόκιο μειωμένο κατά 1 μονάδα από το εκάστοτε τρέχον, αποστολή τριμηνιαίου αντίγραφου λογαριασμού ή χορήγηση βιβλιαρίου, κάρτα ανάληψης μετρητών για συναλλαγές μέσω ΑΤΜ’s, δωρεάν πάγιες εντολές πληρωμής λογαριασμών και δωρεάν τραπεζικές συναλλαγές. Εφ’ όσον διατηρείτε στην τράπεζα μέσα μηνιαία υπόλοιπα από 3.000 ευρώ και άνω σε καταθέσεις/ επενδύσεις, επωφελείστε από το πρόγραμμα των Δωρεάν Τραπεζικών Συναλλαγών σε οποιοδήποτε καταθετικό λογαριασμό σας επιθυμείτε να τις ενεργοποιήσετε και έχετε επιπλέον:
- Πληρωμές όλων των λογαριασμών σας (π.χ. ΔΕΗ, Τηλεφωνία, Ύδρευση, Nova, Vodafone κ.α.) μέσω του Europhone Banking, του e-banking ή του δικτύου των ΑΤΜ
- Πληρωμές/μεταφορές χρημάτων σε ευρώ εντός Ελλάδας
- Απεριόριστα εξερχόμενα εμβάσματα (με χρήση IBAN) μέσω του Europhone Banking ή του e-banking
- Απεριόριστα εισερχόμενα εμβάσματα
- Έκδοση τραπεζικών επιταγών σε διαταγή τρίτου, με χρέωση λογαριασμού
- Έκδοση μπλοκ επιταγών, 10 ή 25 φύλλων


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ PERSONAL BANKING
Ο λογαριασμός Personal Banking εξασφαλίζει στα μετρητά σας όλα τα προνόμια ενός σύγχρονου και υψηλότοκου λογαριασμού, εισάγοντάς σας συγχρόνως στον κόσμο των προνομίων της υπηρεσίας Personal Banking. Συγκεκριμένα προσφέρει υψηλό επιτόκιο συνδεδεμένο με το Euribor μηνός από το πρώτο ευρώ για ποσά από 20.000 ευρώ, μηναία πληρωμή τόκων καθλως και όλα τα προνόμια του προγράμματος «Δωρεάν Συναλλαγές».


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΟΣ
Με τον Ευρωπαϊκό Προθεσμιακό λογαριασμό έχετε τη δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης κεφαλαίου μετά τη λήξη της περιόδου, επανεπένδυσης των τόκων σε κάθε ανανέωση, αυτόματης αναπροσαρμογής του επιτοκίου σε κάθε ανανέωση και άμεσης ρευστοποίησης μέρους ή του συνόλου του αρχικού σας κεφαλαίου όποτε το θελήσετε πριν τη λήξη, χωρίς κόστος κεφαλαίου. Ελάχιστο ποσό τοποθέτησης τα 10.000 ευρώ.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Κύρια χαρακτηριστικά του λογαριασμού αυτού είναι το άνοιγμα λογαριασμού με οποιοδήποτε ποσό, η απόδοση από το πρώτο λεπτό, η μηνιαία απόδοση τόκων, το κλιμακούμενο επιτόκιο, η ενημέρωση μέσω βιβλιαρίου καταθέσεων ή μηνιαίου αντιγράφου κίνησης λογαριασμού και η δωρεάν χρεωστική κάρτα Visa Debit. Ακόμη δίνεται η δυνατότητα δωρεάν αυτόματης εξόφλησης λογαριασμών πιστωτικών καρτών, ΔΕΚΟ, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, συνδρομητικής τηλεόρασης, ασφαλιστικών κ.τ.λ. και εγγραφής στις υπηρεσίες winbank internet και Πειραιώς phone banking.


ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Με τη νέα προθεσμιακή κατάθεση "Με το Παραπάνω" επωφελήστε από κλιμακούμενο επιτόκιο με ανοδικές αποδόσεις κάθε μήνα, διάρκεια 6, 12, 18 ή 24 μήνες, πολύ χαμηλό ποσό αρχικής κατάθεσης, μόνο 5.000 ευρώ, μηνιαία καταβολή των τόκων και δυνατότητα να έχετε διαθέσιμα τα χρήματά σας κάθε μήνα, την ημερομηνία καταβολής των τόκων, χωρίς καμία επιβάρυνση


ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
Η προθεσμιακή κατάθεση "Ευρωπαϊκές Αποδόσεις" αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε η απόδοση των κεφαλαίων σας να συνδέεται με την πορεία του επιτοκιακού δείκτη Euribor. 
Έχει διάρκεια 1 ή 3 μήνες, έχει επιτόκιο συνδεδεμένο με το τρέχον Euribor μηνός ή τριμήνου, ενώ το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 6.000 ευρώ.


ΠΕΙΡΑΙΩΣ 12
Εάν επιθυμείτε επιπλέον σταθερό μηνιαίο εισόδημα, απολαμβάνοντας συγχρόνως την εγγύηση ενός προνομιακού επιτοκίου για ένα ολόκληρο χρόνο, η προθεσμιακή κατάθεση Πειραιώς 12 έχει διάρκεια 12 μήνες με σταθερό επιτόκιο για όλη τη διάρκεια, μηνιαία καταβολή τόκων και ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 ευρώ ή 15.000 δολάρια.


ΠΕΙΡΑΙΩΣ DOUBLE DOLLAR
Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση σε Δολάρια Αμερικής, διάρκειας δύο ετών, με καταβολή των τόκων κάθε τρίμηνο ή κάθε χρόνο. 

Ελάχιστο ποσό επένδυσης 15.000 ευρώ. Στις επιπλέον δυνατότητες περιλαμβάνονται η συμμετοχή σε Δημόσιες Εγγραφές χωρίς απώλεια τόκων, με απλή δέσμευση της κατάθεσης, η δέσμευση της κατάθεσης για χορήγηση δανείου, η προσθήκη ή αλλαγή συνδικαιούχων και η πρόωρη ρευστοποίηση.


ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη και μεγάλους Ιατρικούς Ομίλους, προσφέρει ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα για εσάς και την οικογένειά σας: Ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, ετήσιο check up, εκπτώσεις σε περίπτωση νοσηλείας ή σε ιατρικές πράξεις, δίκτυο ιατρών και διαγνωστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο. Παρέχεται, επίσης, ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση απώλειας εργασίας.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ


ΥΠΕΡ-ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ PLUS
Στα πρόσθετα πλεονεκτήματα του προϊόντος αναφέρονται η άμεση έκδοση Κύπρου Debit Card, οι εξοφλήσεις λογαριασμών με πληρωμές ή πάγιες εντολές για Οργανισμούς Δημοσίου - ΔΕΚΟ, Εταιρείες Τηλεφωνίας κ.ά., καθώς και η έκδοση Κύπρου Visa ή Κύπρου MasterCard με δώρο τη μισή συνδρομή του πρώτου χρόνου.


CY-JUNIOR
Σύγχρονο αποταμιευτικό πρόγραμμα για ανήλικους το οποίο αποτελεί αποδοτική εξασφάλιση για το μέλλον κάθε παιδιού ή νεαρού επενδυτή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική υποστήριξη των νέων στα πρώτα τους αποταμιευτικά ή επενδυτικά βήματα.


NOTICE
Οι καταθετικοί λογαριασμοί NOTICE διαθέτουν τα υψηλά επιτόκια μιας προθεσμιακής κατάθεσης αλλά και την ευελιξία ενός αποταμιευτικού λογαριασμού που καλύπτουν κάθε καταθετική σας ανάγκη.


EXTRA ΣΥΝΤΑΞΗ
Απευθύνεται σε συνταξιούχους (ΙΚΑ, Δημοσίου ή οποιουδήποτε άλλου ασφαλιστικού φορέα έχει ενταχθεί στα Διατραπεζικά Συστήματα ΔΙΑΣ) αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σύνταξή τους, εύκολα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.


3 PLUS 3
Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση συνολικής διάρκειας 6 μηνών σε ευρώ με προνομιακά επιτόκια για το πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο και απόδοση των τόκων στο τέλος του κάθε τριμήνου. Πρόκειται για μία προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 2 συνεχόμενων τριμήνων, σε Ευρώ με απόδοση των τόκων στη λήξη κάθε τριμήνου. Οι τόκοι μεταφέρονται αυτόματα κάθε τρίμηνο σε καταθετικό λογαριασμό της επιλογής σας, αυξάνοντας επιπρόσθετα τη συνολική απόδοση του αρχικού κεφαλαίου, μέσω της διαδικασίας ανατοκισμού των τόκων. Ελάχιστο ποσό κατάθεσης τα 30.000 ευρώ.


REFLEX
Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 12 Μηνών, της οποίας το επιτόκιο αυξάνει κατά 0,25 κάθε τρίμηνο. Προσφέρει προστασία από ενδεχόμενη μείωση επιτοκίων για όλη τη διάρκεια της κατάθεσης καθώς και τη δυνατότητα πρόωρης ανάληψης συγκεκριμένου ποσοστού του αρχικού κεφαλαίου χωρίς επιβαρύνσεις.


ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 3, 6, 12 & 24 ΜΗΝΩΝ
Οι λογαριασμοί φέρνουν ιδιαίτερα προνομιακά επιτόκια και με τις μηνιαίες καταβολές τόκων σας εξασφαλίζουν ένα επιπρόσθετο σταθερό εισόδημα, που θα σας διευκολύνει στην κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών. Εναλλακτικά, διατηρώντας τις μηνιαίες αυτές καταβολές τόκων σε άλλο καταθετικό λογαριασμό της επιλογής σας μπορείτε να επωφεληθείτε από επιπλέον αποδόσεις.


ΑΤΕ BANK


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ «ΑΥΞΑΝΩ»
Πρόκειται για ευέλικτη προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 6 ή 12 μηνών, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 10.000 ευρώ, υψηλό επιτόκιο που κλιμακώνεται κατά τον τελευταίο μήνα της κατάθεσης και μηδενική ρήτρα πρόωρης εξόφλησης, εφόσον η εξόφληση γίνει κατά την ημερομηνία λήξης του τριμήνου


ΑΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΩ
Πρόκειται για προνομιακό καταθετικό λογαριασμό ο οποίος προσφέρεται για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια 12 μηνών και προκαθορισμένο εισαγωγικό επιτόκιο το οποίο δύναται να διπλασιαστεί στη λήξη της χρονικής διάρκειας εφόσον τηρηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.


ΑΤΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ
Απευθύνεται σε όσους από εσάς, νέα ζευγάρια, γονείς, παππούδες κ.τ.λ., επιθυμείτε να αποταμιεύσετε ποσά για λογαριασμό των παιδιών σας, εγγονιών σας κ.τ.λ.. Το επιτόκιο του λογαριασμού είναι ιδιαίτερα προνομιακό και εφαρμόζεται από το πρώτο ευρώ και για όλο το υπόλοιπο του λογαριασμού.


ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Εάν είστε νεόνυμφοι ή πρόκειται σύντομα να παντρευτείτε, η ΑΤΕBank έχει δημιουργήσει έναν καταθετικό λογαριασμό, μέσω του οποίου:
- οι καλεσμένοι σας μπορούν να καταθέτουν το ποσό των χρημάτων που επιθυμούν να σας «δωρίσουν»,
- απολαμβάνετε απόδοση των χρημάτων σας από το πρώτο ευρώ,
- έχετε τη δυνατότητα υπερανάληψης για την κάλυψη έκτακτων εξόδων.


«ΔΗΜΗΤΡΑ» ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ
Απευθύνεται σε όσους αναζητούν αποδόσεις υψηλότερες από αυτές του απλού ταμιευτηρίου και δεν επιθυμούν τη δέσμευση των χρημάτων τους σε προθεσμιακές καταθέσεις. Τα επιτόκια του λογαριασμού στηρίζονται στο παρεμβατικό επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και ακολουθούν τις μεταβολές αυτού.


«ΕΣΤΙΑ» Τρεχούμενος Λογαριασμός
Προσφέρει δωρεάν χρεωστική ΤΕnet VISA Debit ια χρήση στα TM και στα POS με το σήμα της VISA (Ελλάδα και Εξωτερικό), δυνατότητα δικαιώματος υπερανάληψης μέχρι και 1.500 ευρώ για την αντιμετώπιση κάποιας έκτακτης ανάγκης σας, ακόμα και αν το υπόλοιπο του λογαριασμού σας είναι μηδενικό, εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, κινητής/σταθερής τηλεφωνίας κ.λπ. καθώς και των πιστωτικών καρτών της ATEbank με πάγια εντολή σας, δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών αν το επιθυμείτε, δωρεάν μηνιαία αναλυτική κατάσταση κίνησης (extrait) του λογαριασμού σας, δυνατότητα πάγιας εντολής πίστωσης της μισθοδοσίας ή της σύνταξής σας.


ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ


ΤΤ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ PLUS
O τρεχούμενος λογαριασμός προσφέρει υψηλό Επιτόκιο με απόδοση από το πρώτο Ευρώ, δικαίωμα υπερανάλαηψης έως 5.000 ευρώ για την κάλυψη έκτακτων αναγκών, άνοιγμα λογαριασμού χωρίς ελάχιστο ποσό κατάθεσης, δωρεάν χορήγηση της χρεωστικής κάρτας TT Visa Electron (για αναλήψεις μετρητών ακόμα και αυτών της υπερανάληψης, καταθέσεις μετρητών και αγορές), χρήση δικτύου ΑΤΜ της τράπεζας (ΤΑΧΥΝΕΤ), δικτύου ΔΙΑΣ και Maestro, απεριόριστο αριθμό συναλλαγών χωρίς χρέωση, δωρεάν αποστολή αντίγραφου κίνησης λογαριασμού ανά τρίμηνο, δωρεάν το πρώτο μπλοκ επιταγών, δυνατότητα παγίων εντολών για πληρωμή υποχρεώσεων σας προς την τράπεζα και εκτοκισμό ανά εξάμηνο.


ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ 2000
Ο λογαριασμός «Ταμιευτήριο 2000» έχει ειδικά σχεδιαστεί για να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στη διαχείριση μισθών και συντάξεων πλεονεκτήματα: άνοιγμα λογαριασμού χωρίς όριο, τόκος από το πρώτο λεπτό, ανταγωνιστικά επιτόκια, απεριόριστο αριθμό συναλλαγών χωρίς χρέωση, δωρεάν χορήγηση της χρεωστικής κάρτας Τ.Τ. Visa Electron για απεριόριστες συναλλαγές (π.χ. αναλήψεις, καταθέσεις) μέσω ΑΤΜ και αγορές από καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας.


«ΜΕΓΑΛΩΝΩ» (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)
Ο λογαριασμός προσφέρει επιτόκιο 2%,για όλο το ποσό του λογαριασμού, εκτοκισμό δύο φορές το χρόνο 30/6 και 31/12, δωρεάν έξοδα διαχείρισης λογαριασμού, ποσό αρχικής κατάθεσης από 50 ευρώ, δώρο καλωσορίσματος τον πρώτο κουμπαρά του και δώρο Κάρτα Μέλους με μοναδικό αριθμό για συμμετοχή στις εβδομαδιαίες κληρώσεις.


EMPORIKI BANK


ΥΠΕΡ-ΕΧΩ
Οι λογαριασμοί ευέλικτης προθεσμιακής κατάθεσης “ΥΠΕΡέχω” σας παρέχουν μηνιαίο αυξανόμενο εισόδημα και παράλληλα την ελευθερία να αποσύρετε το κεφαλαίο σας στην αρχή κάθε μήνα χωρίς καμία επιβάρυνση.
Οι λογαριασμοί σας προσφέρoυν εξασφαλισμένα και προσυμφωνημένα επιτόκια για τον κάθε μήνα που φτάνουν ανάλογα με τη διάρκεια της κατάθεσης έως 6% τον τελευταίο μήνα, επιβραβεύοντάς σας με συνεχώς αυξανόμενα επιτόκια κατά τη διάρκεια της επένδυσης.


ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Λογαριασμός Ταμιευτηρίου (χωρίς βιβλιάριο), που απευθύνεται μόνο σε φυσικά πρόσωπα και παρέχει ευελιξία, άμεση ρευστότητα και παράλληλα υψηλότερη απόδοση από τον κλασσικό λογαριασμό Ταμιευτηρίου.
Λογαριασμός 2 σε 1. Όσο αυξάνει το ποσό, αυξάνεται και το επιτόκιο, άρα λειτουργεί όχι μόνο ως λογαριασμός αποταμίευσης, αλλά και ως λογαριασμός επένδυσης


EMPORIKI SALARY
Λογαριασμός μισθοδοσίας (χωρίς βιβλιάριο), που απευθύνεται σε μισθωτούς και συνταξιούχους του ευρύτερου Δημοσίου Τομέα που η υπηρεσία τους έχει ενταχθεί στο Σύστημα Διατραπεζικών Πληρωμών DIASPAY καθώς και σε εργαζόμενους που η εργοδότρια εταιρεία τους έχει υπογράψει σύμβαση μισθοδοσίας με την Εμπορική Τράπεζα. Προσφέρεται η πιστωτική κάρτα Visa Electron με δωρεάν συνδρομή για πάντα και προνομιακό επιτόκιο (μειωμένο κατά 1,25 εκατοστιαίες μονάδες σε σχέση με το εκάστοτε ισχύον επιτόκιο της Visa Electron το οποίο αναγράφεται στο Ημερήσιο Δελτίο Επιτοκίων της Τράπεζας, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο στα Καταστήματα όσο και στην ιστοσελίδα της Τράπεζας
www.emporiki.gr) και δυνατότητα σύνδεσης με δύο καταθετικούς λογαριασμούς.


SALARY PLUS
Λογαριασμός μισθοδοσίας (χωρίς βιβλιάριο), που απευθύνεται μόνο σε εργαζόμενους που η εργοδότρια εταιρεία τους έχει υπογράψει σύμβαση μισθοδοσίας με την Εμπορική Τράπεζα. Παρέχονται μεταξύ άλλων:
- Πιστωτική κάρτα Visa Electron με δωρεάν συνδρομή και προνομιακό επιτόκιο
- Δωρεάν κάρτα αναγνώρισης για εύκολη πρόσβαση στις συναλλαγές
- Δυνατότητα υπερανάληψης με προνομιακό επιτόκιο και μέχρι δύο καθαρούς μισθούς
- Δυνατότητα χορήγησης καρνέ επιταγών
- Δυνατότητα χορήγησης πιστωτικής κάρτας MASTERCARD με δωρεάν συνδρομή για όσο διαρκεί η μισθοδοτική σχέση
- Έκπτωση 30% στα έξοδα όλων των στεγαστικών δανείων και ευνοϊκότερη τιμολόγηση στα στεγαστικά δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου. Επιπλέον δυνατότητα απόκτησης δανείου CASH 4U Ανακαίνισης Ακινήτου με ευνοϊκό επιτόκιο και δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη αποπληρωμής του δανείου (απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους στεγαστικών δανείων της Τράπεζας).


GENIKI BANK


GENIKI XTRA ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ
Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα που φροντίζει να αποταμιεύετε κάθε μήνα το ποσό που εσείς έχετε επιλέξει, προσφέροντας σας υψηλή απόδοση. Το προϊόν αποτελείται από δύο συνδεδεμένους καταθετικούς λογαριασμούς: έναν οποιοδήποτε καταθετικό λογαριασμός της GENIKI Bank ο οποίος λειτουργεί ως βασικός λογαριασμός και έναν δευτερεύοντα λογαριασμό με ιδιαίτερα υψηλό επιτόκιο κατάλληλο για αποταμίευση.


GENIKI ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ PLUS
Ο λογαριασμός GENIKI Ταμιευτήριο Plus αποτελεί μία συμφέρουσα λύση για κάθε καταθέτη που επιθυμεί να απολαμβάνει υψηλό επιτόκιο από το πρώτο ευρώ χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.


GENIKI ΜΙΣΘΟΣ SUPER PLUS
Πρόκειται για έναν προνομιακό λογαριασμό μισθοδοσίας με ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις έως 3%, δυνατότητα υπερανάληψης και μια σειρά από μοναδικά πλεονεκτήματα στα προϊόντα της GENIKI Bank. Προσφέρει τη δυνατότητα προκαταβολής του μισθού σας, Δωρεάν πάγιες εντολές για την εξόφληση των λογαριασμών σας (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λπ.), Δωρεάν έκδοση του πρώτου καρνέ επιταγών (10 φύλλων) κ.ά., ενώ προσφέρει προνόμια στα προϊόντα της τράπεζες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την παροχή των πιστωτικών καρτών GENIKI Visa, Visa Gold ή Mastercard με δωρεάν συνδρομή, καταναλωτικών δανείων με προνομιακούς όρους και 50% έκπτωση στην εφ' άπαξ δαπάνη εξέτασης αιτήματος δανειοδότησης και έγκρισης δανείου και στεγαστικών δανείων με 50% έκπτωση στην εφ' άπαξ δαπάνη εξέτασης αιτήματος δανειοδότησης και έγκρισης δανείου και 100% έκπτωση για μεταφορές από άλλες τράπεζες. Ακόμη προσφέρονται Αμοιβαία Κεφάλαια με έκπτωση 25% στα έξοδα συμμετοχής
το GENIKI ’νετα, πρόγραμμα προστασίας τραπεζικών καρτών της GENIKI Bank από παράνομη χρήση σε περίπτωση κλοπής ή απώλειάς τους, με έκπτωση στο ετήσιο ασφάλιστρο, το GENIKI Στήριξη, ασφαλιστικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με έκπτωση στο ετήσιο ασφάλιστρο και τέλος, θυρίδες ασφαλείας με έκπτωση 50% στο ετήσιο μίσθωμα.


GENIKI ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Το GENIKI Αποδοτικό Ταμιευτήριο είναι ένας προνομιακός λογαριασμός που σας παρέχει υψηλότερα επιτόκια έναντι αυτών του απλού ταμιευτηρίου, ανάλογα με το μέσο εξαμηνιαίο σας υπόλοιπο.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


ATTICA ΥΠΕΡ- ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Προσφέρεται επιτόκιο 1,50%, από το πρώτο ευρώ και με μηναία απόδοση τόκων. Τα χρήματα είναι διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή, με μόνη προϋπόθεση ότι για πάνω από τρεις αναλήψεις το μήνα (στις αναλήψεις δεν περιλαμβάνονται οι πληρωμές λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ με πάγιες εντολές), ο λογαριασμός εκτοκίζεται, για το μήνα αυτό, με το βασικό επιτόκιο ταμιευτηρίου της Τράπεζας, 0,50%.


ATTICA «ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ» ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ
Είναι λογαριασ΅ός ταμιευτηρίου που εξυπηρετεί την καταβολή ΅ισθών για ΅ισθοδοτού΅ενους υπαλλήλους επιχειρήσεων/οργανισμών. Ο λογαριασ΅ός ενισχύει τη συνεργασία ΅ε ∆ή΅ους, ∆η΅όσιους Οργανισ΅ούς και Επιχειρήσεις, ΝΠ∆∆ και Ιδιωτικές εταιρείες, προσφέροντας εκτός του λογαριασμού ταμιευτηρίου και πρόσθετες παροχές προς τους μισθοδοτούμενους και τις επιχειρήσεις.


ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Είναι έντοκος λογαριασμός πρώτης ζήτησης και απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πληρωμές αγαθών και υπηρεσιών με τη χρήση επιταγών. Απαιτείται ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης (σή΅ερα 5.000 ευρώ).


ATTICA «ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ» ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟΣ
Είναι τρεχού΅ενος λογαριασ΅ός πρώτης ζήτησης που εξυπηρετεί την πληρω΅ή ΅ισθών για ΅ισθοδοτού΅ενους, υπαλλήλους και συνταξιούχους. Ο λογαριασ΅ός ενισχύει τη συνεργασία ΅ε ∆ή΅ους, ∆η΅όσιους Οργανισ΅ούς και Επιχειρήσεις, ΝΠ∆∆ και Ιδιωτικές εταιρείες, και προσφέρει ένα πακέτο προϊόντων.


ATTICA ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Προσφέρεται με επιτόκιο έως 2,40%, ανάλογα με το ποσό και τη διάρκει, έχει διάρκεια 1, 2 ή 3 μήνες και έχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης τα 30.000 ευρώ.


MULTI PROFIT
Είναι συνδυασμός δύο προθεσμιακών καταθέσεων. Το συνολικό ποσό της επένδυσης χωρίζεται σε δύο μέρη: το ένα μέρος του συνολικού κεφαλαίου επενδύεται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας ενός ή δύο μηνών με ελκυστικό επιτόκιο, ενώ το υπόλοιπο μέρος του συνολικού  κεφαλαίου επενδύεται σε προθεσμιακή κατάθεση διάρκειας 3, 6, 12 ή 24 μηνών με ιδιαίτερα υψηλό επιτόκιο. Το ελάχιστο ποσό συνολικής κατάθεσης είναι τα 15.000 ευρώ.


CHOICE PROFIT (20, 30, 50, 70)
Ένα μέρος του κεφαλαίου του πελάτη τοποθετείται σε προθεσμιακή κατάθεση με ιδιαίτερα ελκυστικό επιτόκιο και το υπόλοιπο επενδύεται σε αμοιβαίο κεφάλαιο της Attica Wealth Management και πιο συγκεκριμένα στα Α/Κ Μικτό Εσωτερικού, Μικτό Εξωτερικού, Μετοχικό Εσωτερικού, Attica Marathon Μετοχικό εσωτερικού και Attica Real Estate Μετοχών Εξωτερικού. Το προϊόν προσφέρει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση για το τμήμα της προθεσμιακής κατάθεσης, η οποία φτάνει μέχρι και 20%.


HSBC


ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ FEEL GOOD
Με σύμμαχους τις δύο υπερσύγχρονες κλινικές, την Ευρωκλινική Αθηνών και την Ευρωκλινική Παίδων, η τράπεζα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας και φροντίδας, χωρίς ελάχιστο ποσό κατάθεσης, συμμετοχή μόνο με 80 ευρώ για δύο έτη για τον κύριο κάτοχο του λογαριασμού και 40 ευρώ για δύο έτη για κάθε συνδικαιούχο και καμία επιβάρυνση για τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειάς σας (ηλικίας μέχρι 17 ετών).


ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ EXECUTIVE
Εάν αυτό που επιθυμείτε από τον τραπεζικό λογαριασμό σας είναι ευελιξία στις καθημερινές σας συναλλαγές, ασφάλεια και άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Ο Τρεχούμενος Λογαριασμός - Executive από την HSBC σε Ευρώ έχει ανταγωνιστικό επιτόκιο, και προσωπικό καρνέ επιταγών και μηνιαίο αντίγραφο κίνησης λογαριασμού (statement).


ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ U START!
Με τον Φοιτητικό Λογαριασμό U Start! ο πελάτης αποκτά την Κάρτα Αυτόματης Εξυπηρέτησης U Start! που του δίνει πρόσβαση στον καταθετικό λογαριασμό του U Start! άμεσα και γρήγορα, 24ώρες το 24ωρο από όπου κι αν βρίσκεται σε Βρετανία, Ελλάδα ή και οπουδήποτε στον κόσμο! Έχει άμεση πρόσβαση στα χρήματά του από τον λογαριασμό στην Ελλάδα, χωρίς προμήθειες για τη χρήση των ΑΤΜ του δικτύου της HSBC και έλεγχο των συναλλαγών του, μέσω της γραπτής ενημέρωσης των μηνιαίων statements.


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ COMPLETE
Με τον Λογαριασμό Μισθοδοσίας Complete, όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να απολαμβάνουν προνομιακό επιτόκιο, δικαίωμα υπερανάληψης και μηνιαίο αντίγραφο κίνησης λογαριασμού, ενώ έχουν δικαίωμα υπερανάληψης με ιδιαίτερα προνομιακό επιτόκιο, δυνατότητα δωρεάν αυτόματης εξόφλησης λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και έκδοσης μπλοκ επιταγών χωρίς επιβάρυνση.


MY CHILDREN
Το My Children απευθύνεται στους γονείς, στον παππού, στο θείο και σε όλους εσάς που επιθυμείτε να επενδύσετε στο μέλλον των παιδιών. Συνδυάζοντας τα οφέλη της συστηματικής αποταμίευσης μέσω του Λογαριασμού Ταμιευτηρίου με το υψηλότερο επιτόκιο και του ασφαλιστικού - επενδυτικού προγράμματος Ευ Ζην, το Μy Children δημιουργεί ένα κεφάλαιο - στήριγμα για το μέλλον του παιδιού.


CITIBANK


EASY PAY
Ο λογαριασμός ταμιευτηρίου EASY PAY κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, αφού σας επιτρέπει να εξοφλείτε απλά, με πάγιες εντολές, τους λογαριασμούς σας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κ.λπ.).


CITI-ONE
Ο λογαριασμός καλύπτει όλες τις συναλλακτικές ανάγκες, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα και ανταγωνιστικά επιτόκια. Προσφέρει δυνατότητα υπερανάληψης μέχρι 1.500 ευρώ για κάλυψη απρόβλεπτων αναγκών, βιβλιάριο επιταγών για ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας, δυνατότητα αυτόματης πληρωμής λογαριασμών (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κάρτες Diners Club, Citibank Visa και MasterCard) για άνεση και ταχύτητα, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση μέσω CitiPhone Banking, εύκολη πρόσβαση στα χρήματά σας με τη Citibank Card στα ATMs της Citibank και στα ΑΤΜ s συνδεδεμένα με το δίκτυο ΔΙΑΣ, μηνιαία αναλυτική ενημέρωση μέσω του Citibank Statement και 24ωρη εξυπηρέτηση μέσω του Citibank Online.

  Περιεχόμενα
ΕΝ ΑΡΧΗ: ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΑΜΚ 4,6 ΔΙΣ. ΤΟ 2009 ΣΤΟ Χ.Α.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ: Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟ Χ.Α.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΚΑΚΗΣ
ΘΕΜΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ - ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ
ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
ΑΡΘΡΟ: ΦΑΙΝΕΤΑΙ «ΦΩΣ» ΣΤΟ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΡΗΜΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & LOGISTICS
ΡΕΠΟΡΤΑΖ EUROBANK TRADER’S EYE
ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΦΑΚΕΛΟΣ AEGEAN AIRLINES
ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΑΣΤΡΟΝ
ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ: ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ EUROMONEY
ΑΡΘΡΟ ΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ SAXO BANK
ΕΡΕΥΝΑ ERNST & YOUNG
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EBOOK

 Όροι και προϋποθέσεις του site